Σοκαριστικές εικόνες: Δείτε πως έγινε ο άνδρας που τον κατασπάραξαν δυο πιτ μπουλ!

Αναρρώνει στο νοσοκομείο μια μέρα μετά την δολοφονική επίθεση και λέει πως τα σκυλιά «διψούσαν για αίμα»

Σοκαριστικές εικόνες: Δείτε πως έγινε ο άνδρας που τον κατασπάραξαν δυο πιτ μπουλ!

​Στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα αναρρώνει ο 62χρονος άνδρας, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο πιτ μπουλ στη μέση του δρόμου!

Το video από την επίθεση είναι σοκαριστικό και πολύ σκληρό, αφού τα δυο σκυλιά τον δαγκώνουν με μανία και δεν σταματούν με τίποτα. Ο ά��υχος άνδρας, πεσμένος αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου, έχει παραδοθεί και δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς οι αισθήσεις του τον εγκαταλείπουν.

120915233752_2452.jpg
Μια ημέρα μετά το κτηνώδες περιστατικό, ο 62χρονος Francesco Bole έδωσε συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τα σκυλιά τον έχουν… ξεσκίσει κυριολεκτικά, αφού για να καταφέρουν οι γιατροί να τον σώσουν, χρειάστηκε να μείνει πέντε ώρες μέσα στο χειρουργείο, με σοβαρά τραύματα στα δυο χέρια, και εξίσου σοβαρή βλάβη στο δεξί αυτί, το οποίο σχεδόν του το έκοψαν τα πιτ μπουλ.

article-pitbull3-0912.jpg
Μιλώντας για την άγρια επίθεση που δέχτηκε, ο 62χρονος διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει καυγαδίσει με την 55χρονη ιδιοκτήτρια των σκυλιών.

Ο ίδιος αναφέρει πως αυτό που έγινε στην πραγματικότητα, είναι ότι τα σκυλιά της ξέφυγαν και τον πλησίασαν. Εκείνος νομίζοντας πως είναι φιλικά και ήθελαν να παίξουν δεν πρόσεξε, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τον δαγκώνουν παντού, ρίχνοντας τον στο έδαφος.

article-pitbull-9-0912.jpg
Όσο προσπαθούσε να τα απωθήσει, εκείνα αγρίευαν όλο και περισσότερο. Κατά την επίθεση, του έκοψαν δύο μεγάλα κομμάτια κρέας από τα χέρια σε τέτοιο βαθμό που όποιος ο ίδιος λέει μπορούσε να δει το κόκκαλο. Παράλληλα του έκοψαν και κομμάτι από το δεξί αυτί.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα, πως τα δυο πιτ μπουλ ήταν εκπαιδευμένα να σκοτώνουν, καθώς και ότι απολάμβαναν την γεύση του αίματος.

article-pitbull-0912.jpg
Αν πάντως δεν ήταν οι γείτονες να επέμβουν παίρνοντας το ρίσκο τους, τώρα ο 62χρονος θα ήταν νεκρός, καθώς έχασε πολύ αίμα. Η περιπέτεια του όμως δεν έχει τελειώσει εδώ, αφού την άλλη εβδομάδα θα ξαναμπεί στο χειρουργείο ώστε να αποκατασταθούν κάποια νεύρα που έχουν υποστεί βλάβη στα χέρια και τα πόδια του.

H ιδιοκτήτρια των σκυλιών βρίσκεται στην φυλακή έχοντας καταβάλλει ήδη ένα υψηλό πρόστιμο.Η τύχη των σκυλιών αγνοείται, αν και όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως οδηγούνται στην ευθανασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top