ΑΙΣΧΟΣ: Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τον μικρό Αϊλάν… για να μη φεύγουν από τη Συρία!

Οι πρόσφυγες χαραμίζουν τις «ζωές και τις ψυχές» των παιδιών με το να φεύγουν για την Ευρώπη!

​Είναι γνωστό ότι δεν έχουν ιερό και όσιο οι τζιχαντιστές, αλλά είναι πραγματικά εξοργιστική η νέα τους προπαγάνδα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους. Σ’αυτήν χρησιμοποιούν την εικόνα του μικρού Αϊλάν… προκειμένου να "προειδοποιήσουν" τους κατοίκους της Συρίας, για τα αποτελέσματα όσων φεύγουν από τη χώρα και κατ' επέκταση να τους εκφοβίσουν.
Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού των τζιχαντιστών "Νταμπίκ" στο οποίο οι πρόσφυγες κατηγορούνται γιατί χαραμίζουν τις «ζωές και τις ψυχές» των παιδιών με το να φεύγουν για την Ευρώπη!
Στο άρθρο τους υποστηρίζουν μάλιστα, δείχνοντας τη φωτογραφία του 3χρονου αγοριού, ότι όσοι αναζητούν ασφαλές καταφύγιο από τον άγριο εμφύλιο στη Συρία είναι άξιοι της μοίρας τους!
«Οι πρόσφυγες από τη Συρία διαπράττουν "μεγάλη και επικίνδυνη αμαρτία" με το να αναζητούν καταφύγιο στη Δύση» αναφέρουν στο επίμαχο άρθρο και συμπληρώνουν:
«Είναι λυπηρό ότι ορισμένοι Σύροι και Λίβυοι είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τις ψυχές και τις ζωές όσων είναι υπεύθυνοι για να αναθρέψουν κάτω από τον νόμο της Σαρίας θυσιάζοντας πολλά από αυτά κατά τη διάρκεια του επικίνδυνου ταξιδιού στις χώρες των σταυροφόρων που κυβερνώνται από το νόμο της αθεΐας και της ντροπής».
Πηγή: Guardian
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top