Συνελήφθη ύποπτος για την πολύνεκρη επίθεση στην Μπανγκόκ

Υλικά για την κατασκευή βόμβας στο διαμέρισμά του

Συνελήφθη ύποπτος για την πολύνεκρη επίθεση στην Μπανγκόκ

​Τη σύλληψη ενός υπόπτου, τουρκικής καταγωγής, για την πολύνεκρη επίθεση στην Μπανγκόκ, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν υλικά για την κατασκευή βόμβας, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, στο σπίτι του υπόπτου βρέθηκαν υλικά για την κατασκευή βόμβας και δεκάδες διαβατήρια.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου κατά τη σύλληψη στο διαμέρισμά του, με τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν σφραγισμένα μέσα σε σακούλες και τοποθετημένα στο χαλί μπροστά στα πόδια του.

«Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε αν πρόκειται για τον άνδρα το πορτρέτο του οποίου κατασκευάστηκε από ένα ρομπότ με βάση τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας», διευκρίνισε ο στρατηγός Τσακτίπ.

Θυμίζουμε πως, στις 17 Αυγούστου, 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη σε ινδουιστικό ναό στο κέντρο της Μπανγκόκ. Μέχρι τώρα, έχουν ανακριθεί πολλά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τρεις Ουιγούροι, μέλη μιας μουσουλμανικής μειονότητας που διώκεται στην Κίνα, χωρίς, ωστόσο, να έχουν προκύψει στοιχεία για τυχόν εμπλοκή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top