Ο Μπερλουσκόνι πουλά τη βίλα με τις 6 πισίνες, όπου γίνονταν τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι!

Έχει βρεθεί ήδη αγοραστής

Ο Μπερλουσκόνι πουλά τη βίλα με τις 6 πισίνες, όπου γίνονταν τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι!

​Μία από τις βίλες του στην Ιταλία, στις οποίες γίνονταν και τα «ροζ» μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι πουλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Πρόκειται για τη βίλα Σερτόζα στη Σαρδηνία, ένα παλάτι 68 δωματίων, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων έξι πισίνες, ένα αμφιθέατρο, μια τεχνητή λίμνη κι ένα τεχνητό ηφαίστειο! Ακόμη, η βίλα έχει και μυστική είσοδο, της οποία η ύπαρξη έγινε γνωστή το 2012. Πρόκειται για ένα υποθαλάσσιο δωμάτιο, με δάπεδο διακοσμημένο από ψηφιδωτό που δείχνει τον Ποσειδώνα. Οι επισκέπτες μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από την έπαυλη διαμέσου της μυστικής εισόδου, χωρίς να τους βλέπει κανείς.

lair_2332436c.jpg
Ο 78χρονος πρώην «καβαλιέρε» ζητάει σχεδόν 500.000.000 ευρώ για τη βίλα, ενώ λέγεται ότι έχει βρει και αγοραστή, ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Στη βίλα Σερτόζα, η οποία βρίσκεται στην Κόστα Σμεράλντα της Σαρδηνίας, εκτός από τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι, έχουν φιλοξενηθεί μεγάλοι ηγέτες του κόσμου, όπως ο Τόνι Μπλερ, ο Τζορτζ Μπους, ο Χόσνι Μουμπάρακ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η ιταλική Corriere della Sera μεταδίδει ότι ο Μπερλουσκόνι πρόσφατα ξενάγησε επί πέντε ώρες τον Σαουδάραβα πρωθυπουργό και πρώτο στη διαδοχή πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Νάγιεφ στη βίλα, καθώς φέρεται να έχει αναλάβει να αγοράσει τη βίλα για λογαριασμό του θείου του, Βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμντουλαζίζ αλ Σαΐντ.

πηγή: DailyMail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top