Πατέρας για πολλά ΜΠΡΑΒΟ: «Κάνει» το γιο του που έχει σύνδρομο Down να... πετάει! (φωτο+βίντεο)

Ο πιο γλυκός… σούπερ ήρωας

Πατέρας για πολλά ΜΠΡΑΒΟ: «Κάνει» το γιο του που έχει σύνδρομο Down να... πετάει! (φωτο+βίντεο)

​Ήταν Οκτώβριος του 2013 όταν η ζωή του φωτογράφου Άλαν Λόρενς, από τη Γιούτα, θα άλλαζε για πάντα… Τότε η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το πέμπτο τους παιδί, τον μικρό Γουίλ!

original (1).jpg
«Κοιτάζοντας για πρώτη φορά τα μάτια του, όλα γύρω μου άρχισαν να πηγαίνουν σε μια ονειρική κατάσταση. Τα συναισθήματα της χαράς μου πάγωσαν και όλα γύρω μου φάνηκαν να επιβραδύνονται. Η νοσοκόμα μου μιλούσε αλλά εγώ δεν την άκουγα. Κατάλαβα αμέσως από το σχήμα των ματιών του ότι ο Γουίλ είχε σύνδρομο Down».

original (2).jpg
Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τις υποψίες του και τότε εκείνος αποφάσισε να ψάξει τα πάντα για το σύνδρομο Down, ώστε να βοηθήσει το παιδί του όσο περισσότερο μπορεί! Τελικά συνειδητοποιήσε ότι ο γιος του… ήταν ξεχωριστός! Ήταν «ευλογημένος» όπως ο ίδιος λέει που ο γιος του είχε γεννηθεί με σύνδρομο Down και ήταν καταπληκτικός!

original.jpg
«Όταν φέραμε τον Γουίλ στο σπίτι πριν από 17 μήνες δεν ξέραμε τι μας περίμενε. Σύντομα καταλάβαμε ότι ο Γουίλ είχε κάτι ξεχωριστό που άλλαξε για πάντα τον τρόπο σκέψης μας σε πολλά πράγματα. Ήμουν τόσο ευτυχής που άρχισα να κρατάω εικόνες από την αρχή αυτού του ταξιδιού μας.

upl5534df13191a1.jpg
Σε αυτό το βίντεο ελπίζουμε ότι θα είναι η αρχή από πολλά βίντεο που θα ακολουθήσουν, εμπνέοντας τον κόσμο να μοιραστεί ιστορίες από άλλους καταπληκτικούς ανθρώπους που έχουν «ευλογηθεί» να γεννηθούν με σύνδρομο Down», λέει στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο για το γιο του!

upl5534dfe8eca5a.jpg
Και δεν είναι μόνο αυτό… Έχει δημιουργήσει κανάλι στο YouTube στο οποίο δείχνει τα καμώματα του μικρού Γουίλ, ενώ έχει δημοσιοποιήσει και μια υπέροχη συλλογή φωτογραφιών που δείχνουν τον 17 μηνών μπόμπιρα να… πετάει!

upl5534dff20c6e0.jpg
Ο μικρούλης, κάθε φορά που ήταν μπρούμυτα προσπαθούσε να σηκώσει τα πόδια του και να ανεμίσει τα χέρια του, δίνοντας την εντύπωση στους γονείς του ότι προσπαθούσε να πετάξει.

upl5534dffb1f8d6.jpg
Η επιθυμία του… διαταγή για τον πατέρα του, ο οποίος δημιούργησε τις απίστευτες εικόνες που βλέπετε και δείχνουν τον μικρούλη να πετάει, με τη βοήθεια Photoshop φυσικά!

upl5534e026cd39d.jpg
Τώρα, η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να εκδώσει ημερολόγιο «Wil Can Fly» μέσω του Kickstarter, ενώ θέλει τα μισά κέρδη από τα ημερολόγια να τα διαθέσει σε ιδρύματα για παιδιά με σύνδρομο Down.

upl5534e033c980e.jpg

upl5534e054b5dd1.jpg

upl5534e0665702f.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top