Συγκινητικό βίντεο: Νεαρός τραγουδιστής τραγουδάει με τον θείο του που έχει σύνδρομο Down

Έχει γίνει viral

Συγκινητικό βίντεο: Νεαρός τραγου��ιστής τραγουδάει με τον θείο του που έχει σύνδρομο Down

​Πάταγο κάνει στο διαδίκτυο ένα συγκινητικό βίντεο με έναν 21χρονο τραγουδιστή της κάουντρι, ο οποίος τραγουδάει με τον θείο του που έχει σύνδρομο Down. Το βίντεο έχει γίνει viral και πάνω από 410.000 χρήστες το έχουν δει μέχρι στιγμής.

Ο Τράβις Χάτφιλντ από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, έχει μεγάλη αδυναμία στο 47χρονο θείο του Τζέιμι Τζο με σύνδρομο Down, με τον οποίο μένουν μαζί από τότε που πέθαναν οι γονείς του.

Στο βίντεο, ο Τράβις τραγουδάει την επιτυχία του Τζορτζ Τζόουνς «He Stopped Loving Her Today», και ο θείος του συμμετέχει με τα λόγια που ξέρει.

2758CF5E00000578-3028963-image-a-18_1428418374597.jpg

«Αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτόν. Είναι ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει», λέει ο Τράβις για τον θείο του και συνεχίζει:
«Απλά ήθελα να δουν όλοι πως είναι τα σαββατοκύριακα μας μαζί. Όταν έκανα το βίντεο ήθελα να το στείλω μόνο σε φίλους, γιατί όλοι τον αγαπάνε. Ήθελα να τον δουν χαρούμενο και να τραγουδάει».

Η μουσική είναι η μεγάλη τους αγάπη και οι δυο τους τραγουδάνε μαζί τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Μάλιστα έπειτα από την προσοχή που τράβηξε το βίντεο, ο Τράβις έχει αποκτήσει θαμαστές σε όλη τη χώρα, ενώ τον έχουν προσεγγίσει και δισκογραφικές εταιρείες με επαγγελματικές προτάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top