Τους βούτηξε το μωρό από το καρότσι και καταδίωξαν τον απαγωγέα… τα ανήλικα αδέλφια του!

Κατέγραψε το συμβάν κάμερα ασφαλείας

Τους βούτηξε το μωρό από το καρότσι και καταδίωξαν τον απαγωγέα… τα ανήλικα αδέλφια του!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σπραγκ, μια μικρή πόλη στο ανατολικό τμήμα της Ουάσιγκτον, την Κυριακή, όταν άνδρας απήγαγε μωρό, το οποίο τελικά σώθηκε όταν τα δύο αδέλφια του έπιασαν στο κυνήγι τον απαγωγέα.

Ένας 10χρονος, η 8χρονη αδελφή του, έχοντας μαζί και το 22 μηνών αδελφάκι τους έπαιζαν σε πάρκο, χωρίς τη συνοδεία κάποιου ενηλίκου. Τότε ένας άνδρας τους πλησίασε, τους έπιασε την κουβέντα και ξαφνικά άρπαξε το μωρό από το καρότσι κι άρχισε να τρέχει.

φωτο.jpg
Τα δύο αδέλφια έβαλαν τις φωνές και στη συνέχεια τον "έπιασαν στο κυνήγι", όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λίνκολν.

φωτο2.jpg
Ο σερίφης ανέφερε πως τα παιδιά τον καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Ο απαγωγέας τελικά άφησε το μωρό στο έδαφος, λίγα τετράγωνα πιο κάτω και διέφυγε.

φωτο3.jpg
Το αγοράκι δεν υπέστη κανένα τραυματισμό και βρίσκεται με την οικογένεια του. Τα τρία παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι της νταντάς τους, η οποία ήταν αυτή που τους επέτρεψε να βγουν έξω μόνα τους στο πάρκο.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας παντοπωλείου, ενώ οι αρχές συνεχάρησαν τα δύο αδέλφια για την πράξη τους και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το συμβάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top