To πρώτο βίντεο του δήμιου Τζιχάντι Τζον από τα χρόνια της αθωότητας

Όταν έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του

To πρώτο βίντεο του δήμιου Τζιχάντι Τζον από τα χρόνια της αθωότητας

​Από ντροπαλός έφηβος... αδίστακτος εκτελεστής. Ένα βίντεο που δείχνει τον Τζιχάντι Τζον σε ηλικία 15 ετών να παίζει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, είδε το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται ο Μοχάμεντ Εμουαζί, ο οποίος αναγνωρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ως ο δήμιος που αποκεφαλίζει τους αιχμαλώτους στη Συρία, να έχει επιλεγεί από συμμαθητή του για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Channel 4 News, τραβήχτηκε πριν από 11 χρόνια στο γυμνάσιο που φοιτούσε στο Λονδίνο και είναι το πρώτο στο οποίο απεικονίζεται ο Εμουαζί ως ντροπαλό μεν, φυσιολογικό δε, παιδί, προτού εισχωρήσει στην αδίστακτη ισλαμιστική οργάνωση.

265BDE6000000578-0-The_first_video_of_Mohammed_Emwazi_identified_last_week_as_ISIS_-a-58_1425586461599.jpg
Ένας από τους συμμαθητές του ακούγεται καθαρά να τον φωνάζει με το όνομά του, ενώ εκείνος σηκώνει το χέρι του και καλύπτει το πρόσωπό του, όταν αντιλαμβάνεται ότι η κάμερα εστιάζει σε αυτόν.

Από τότε που αναγνωρίστηκε η ταυτότητά του, περισσότερες πληροφορίες για την παιδική του ηλικία γίνονται γνωστές. Σύμφωνα με αυτές, ο Εμουαζί ήταν ένα παιδί που του άρεσε να διασκεδάζει, λάτρευε τη δημοφιλή σειρά καρτούν «The Simpsons», τα παιχνίδια Playstation και τα πατατάκια. Ο ίδιος ήθελε μέχρι τα 30 του να έχει γίνει αστέρι του ποδοσφαίρου, ενώ αγαπημένη του ομάδα ήταν η Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τον πρώην λυκειάρχη του σχολείου του, ωστόσο, φαίνεται πως για κάποιο διάστημα είχε υποστεί bullying από τους συμμαθητές του, το οποίο, όμως, ξεπέρασε.

265BDE9300000578-2981689-image-a-62_1425586532592.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top