Πανικός στο Μανχάταν: Άνδρας άνοιξε πυρ σε δρόμο- Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες

Δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη

Πανικός στο Μανχάταν: Άνδρας άνοιξε πυρ σε δρόμο- Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες

​Ένας άνδρας σκοτώθηκε και τέσσερις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν άγνωστος οπλισμένος άνδρας άνοιξε πυρ σε πολυσύχναστο δρόμο στο Μανχάταν, το βράδυ της Κυριακής.

Τα θύματα στέκονταν σε πεζοδρόμιο στο Μπροντγουέι, κοντά σε συνοικία του Χάρλεμ, όταν συνέβη το αιματηρό περιστατικό, γύρω στις 11:15 το βράδυ (τοπική ώρα). Ένας άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του ακαριαία, αφού η σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Δύο από τους τραυματίες -ένας 24χρονος με τραύματα στο δεξί χέρι και αστράγαλο και ένας 22χρονος με τραύματα στον κορμό και στο πόδι- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χάρλεμ και η κατάστασή τους είναι σταθερή.

Τα δύο άλλα θύματα –δύο 21χρονες κοπέλες με τραύματα στον ώμο- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σαιντ Λουκ και η κατάστασή τους είναι, επίσης, σταθερή.

Τα κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς δεν είναι γνωστά. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως άκουσε έξι δυνατούς θορύβους. «Ήξερα ότι ήταν πυροβολισμοί και όταν κοίταξα έξω, είδα περίπου δεκαπέντε άτομα να τρέχουν στο δρόμο προς τα κάτω», δήλωσε στη New York Post ένας άνδρας ο οποίος εργάζεται σε κοντινή καντίνα.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής, ενώ τα θύματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top