Podemos: «Η ελπίδα έρχεται, ο φόβος πάει»

«Θα νικήσουμε»

Podemos: «Η ελπίδα έρχεται, ο φόβος πάει»

​Τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε ο επικεφαλής των Podemos της Ισπανίας, Πάμπλο Ιγκλέσιας, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι και το κόμμα του θα καταφέρει να μιμηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που θα διεξαχθούν σε λίγο καιρό στην Ισπανία.

«Η ελπίδα έρχ��ται, ο φόβος πάει. ΣΥΡΙΖΑ, Podemos: θα νικήσουμε», είπε ο επικεφαλής του κινήματος, μιλώντας ενώπιον περίπου 8.000 στελεχών του Podemos στη Βαλένθια.

«Στην Ελλάδα απόψε το ακούμε ήδη: “τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ”. Το ίδιο θέλουμε να ακούσουμε πολύ σύντομα και στην Ισπανία», είπε ο Ιγκλέσιας, ο οποίος και βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη Πέμπτη στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Μάιο θα πραγματοποιηθούν στην Ισπανία δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και τον Νοέμβριο θα ακολουθήσουν οι βουλευτικές εκλογές.

«Ορισμένοι λένε ότι θα προκληθεί χάος στην Ελλάδα. Εγώ λέω ότι το χάος υπάρχει ήδη στην Ελλάδα. Το χάος είναι τα τρία εκατομμύρια άνθρωποι που δεν έχουν ασφάλιση υγείας. Το χάος είναι το 25% των εργαζομένων σε αυτή τη χώρα που είναι φτωχοί (...). Προσωπικά δεν θέλω η χώρα μου να μεταμορφωθεί στην σημερινή Ελλάδα και γι' αυτό πρέπει να νικήσουμε», είπε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top