Ουρουγουάη: Εργάτης έκανε οτοστόπ και τον πήρε με το αμάξι του ο πρόεδρος της χώρας

Οδηγούσε η σύζυγος του

Ουρουγουάη: Εργάτης έκανε οτοστόπ και τον πήρε με το αμάξι του ο πρόεδρος της χώρας

​Ένας εργάτης στην Ουρουγουάη δεν πίστευε στα μάτια του, όταν μετά από οτοστόπ, το αυτοκίνητο που σταμάτησε για να μπει ήταν του… προέδρου της χώρας!

Συγκεκριμένα, ο Χ��ράλντ Ακόστα, πήγε στη δουλειά του, σε ένα εργοστάσιο στο Μόντες Δελ Πλάτα, όμως όταν έφτασε, του απαγορεύτηκε η είσοδος επειδή δεν είχε ανανεώσει την κάρτα του μετά τη λήξη της. Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του κάνοντας οτοστόπ.

1463452.jpg
Μετά από λίγη ώρα αναμονής, ένα φορτηγάκι με επίσημες πινακίδες, σταμάτησε μπροστά του. Η οδηγός του αυτοκινήτου τον ρώτησε πού πήγαινε και του είπε να περάσει μέσα. Εκείνος μπαίνοντας στο φορτηγάκι, παρατηρούσε την οδηγό, καθώς του θύμιζε κάποια γνωστή από την… τηλεόραση.

Τελικά, διαπίστωσε ότι η οδηγός δεν ήταν άλλη από τη Λουσία Τοπολάνσκι, η οποία είναι γερουσιαστής και σύζυγος του Πέπε Μουχίκα, του προέδρου της χώρας! Μάλιστα, δεν ήταν μόνη της, καθώς ο σύζυγός της καθόταν μπροστά και κρατούσε στα πόδια του το σκυλάκι της προεδρικής οικογένειας!

54b8fff355f56.r_1421410859252.0-0-713-435.jpg
Ο εργάτης δήλωσε σε εφημερίδα ότι ήταν και οι δυο πολύ ευγενικοί και φέρονταν σαν ένα κλασικό ζευγάρι! Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της χώρας δείχνει πόσο κοντά είναι στους απλούς πολίτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top