ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από την στιγμή της επίθεσης των αστυνομικών στο παντοπωλείο!

​Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Γαλλία

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από την στιγμή της επίθεσης των αστυνομικών στο παντοπωλείο!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Γαλλία μετά την τρομοκρατική επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo και τις δυο ομηρίες!

epidromi1-1070.jpg
Νεκροί οι τρεις τρομοκράτες, τα 10 στελέχη της εφημερίδας, τρεις αστυνομικοί και τέσσερις όμηροι είναι ο τραγικός απολογισμός, ενώ την ίδια ώρα τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης των αστυνομικών στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Βενσέν στο Νότιο Παρίσι, όπου κρατούσε ομήρους ο τρίτος τρομοκράτης Αμεντί Κουλιμπαλί.

1_464.jpg
Το τηλεοπτικό δίκτυο «France 2» προέβαλε ένα σοκαριστικό βίντεο, όπου φαίνεται το ρολό από το κατάστημα να ανεβαίνει και να βρίσκεται στο πάτωμα ένας νεκρός, αμέσως οι άνδρες της Αστυνομίας ρίχνουν «βροχή» από σφαίρες ενώ φαίνεται να πυροβολείται και άνθρωπος ο οποίος εξέρχεται του παντοπωλείου.

2_395.jpg
Στην συνέχεια υπάρχει εισβολή στο κατάστημα και την ίδια ώρα βγαίνουν έντρομοι και κλαίγοντας οι όμηροι. Ο δράστης έχει πέσει ήδη νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών.

3_311.jpg
4_275.jpg
Σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνεται ένας από τους ανθρώπους που ήταν μέσα στο παντοπωλείο να δέχεται σφαίρα, ενώ, προς το τέλος της λήψης αστυνομικοί βγάζουν έξω έναν συνάδελφό τους που φέρεται να έχει δεχθεί χτύπημα.

5_243.jpg
6_209.jpg

7_184.jpg
8_148.jpg
9_126.jpg
10_129.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top