Αυτά είναι τα «οικογενειακά βάρη»-Κουβαλάνε τις γυναίκες τους και πηδάνε εμπόδια!

Χαμός με το Πρωτάθλημα «Wife Carrying»

​Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Maine το βορειοαμερικάνικο Πρωτάθλημα «Wife Carrying».

Στον εν λόγω διαγωνισμό άντρες κουβαλάνε στους ώμους τους τις γυναίκες τους και επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου 278 μέτρων με εμπόδια!

Βέβαια, οι νικητές αυτού του χρόνου, ο Τσέζε Γουόλ και η Κριστίνα Άρσελοτ, είχαν ένα μυστικό! Δεν είναι παντρεμένοι! Σκοπεύουν όμως να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο Ιούνιο.

Το ζευγάρι για να κερδίσει, πήδηξε από κορμούς δέντρων, πέρασε από παγίδες με άμμο και από το «Widow Marker» το «επικίνδυνο» εμπόδιο με νερό….

ad_148556053.jpg
Οι περισσότεροι άντρες στο διαγωνισμό κρατούν τις γυναίκες τους, όπως θα κρατούσαν ένα σακίδιο. Έτσι έχουν καταλάβει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαγωνιστούν με ταχύτητα… Επίσης το να είναι μια γυναίκα αδύνατη ή έστω κανονική στο βάρος, σίγουρα βοηθά τον άντρα στον αγώνα δρόμου.

Δεν θα πρέπει όμως να είναι και κοκαλιάρα, αφού το πρώτο βραβείο περιλαμβάνει τα κιλά κοπέλας σε μπύρα αλλά και πέντε φορές το βάρος της σε μετρητά.

Τέλος σε ότι αφορά στο πώς ξεκίνησε ο διαγωνισμός, υπάρχουν διάφορες εκδοχές. Σύμφωνα με μία από αυτές πρόκειται για φινλανιδική παράδοση και μερικοί λένε πως έχει ρίζες σε ένα διαγωνισμό όπου οι άντρες ανταγωνίζονταν κρατώντας σακιά σιτηρών.

Σύμφωνα με άλλους πρόκειται γι�� μια αστεία εκδοχή του «wife-stealing» («κλέβοντας τη γυναίκα»).

ad_148562205.jpg

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top