Δωρεάν οφθαλμόλουτρο: Σερβίρουν καφέ φορώντας… μπικίνι! (βίντεο)

Υπάρχουν φήμες ότι οι κοπέλες προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες

Δωρεάν οφθαλμόλουτρο: Σερβίρουν καφέ φορώντας… μπικίνι! (βίντεο)

​Είναι δυνατόν να μην σου πάει καλά η μέρα όταν κατά την επίσκεψη σου σε μια καφετέρια, σου σερβίρουν τον καφέ σου «καυτά» κορίτσια με… μπικίνι!

8315ADF2C6488ECB64778048CC141B2A.jpg
Και ναι μπορεί να ακούγεται σαν την απόλυτη ανδρική φαντασίωση, όμως είναι πραγματικότητα… Στην Αμερική, πλέον, είναι η νέα μόδα στα καταστήματα μαζικής εστίασης και ονομάζονται «bikini barista».

article-coffee2-0830.jpg
Εκεί, δουλεύουν μόνο γυναίκες και απαραίτητη προϋπόθεση για να εργασθείς σε κάποιο από αυτά τα καταστήματα είναι ότι κατά τη διάρκεια της βάρδιας σου θα πρέπει να φοράς μόνο… μπικίνι!

article-coffee-0830.jpg
Το πρώτο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, πριν λίγα χρόνια, στην Ουάσιγκτον, και μετά άρχισαν να φυτρώνουν παντού σαν τα μανιτάρια, με αποτέλεσμα, μόνο σε αυτή τη πόλη να υπάρχουν τουλάχιστον 130 τέτοιου είδους καφετέριες.

barista-window-08-m.jpg
Ωστόσο, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι σε πολλά τέτοια καταστήματα, δεν σερβίρεται μόνο καφές αλλά και…. άφθονη σάρκα!

bikini3.jpg
Ένας πελάτης φαίνεται να υποστήριξε ότι η σεξοβόμβα σερβιτόρα, η οποία τον εξυπηρετούσε του είπε - την ώρα που ετοίμαζε τον καφέ, ότι θα έκανε περισσότερα για εκείνον αν της προσέφερε 20.000 δολάρια.

bikini-barista-2 (1).jpg
Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, οι συγκεκριμένες καφετέριες είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, ενώ οι άντρες κάνουν ουρά… για έναν καφέ!

bikini-barista-2.jpg

bikini-barista-3.jpg

tmp_cover118.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top