Ποια Μόνικα Λεβίνσκι; Ο Μπίλ Κλίντον είχε και άλλη ερωμένη

Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που έζησε μαζί της έναν παθιασμένο έρωτα;

Ποια Μόνικα Λεβίνσκι; Ο Μπίλ Κλίντον είχε και άλλη ερωμένη

​Δεν μπορούν να ησυχάσουν οι Κλίντον με τα σκάνδαλα στα οποία πρωταγωνιστούν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Έτσι μετά από τις φήμες που θέλουν την Τσέλσι να μην είναι κόρη του Μπιλ Κλίντον, τώρα έσκασε και νέα βόμβα με ένα βιβλίο που αποκαλύπτει την μυστική ερωμένη του πρώην Αμερικανού προέδρου.

Ο λόγος για την Τζούλι Τόμπερ ΜακΜάχον, μια 54χρονη διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών που σύμφωνα με το National Enquirer το όνομά της είχε εμπλακεί και στο παρελθόν με τα ερωτικά σκάνδαλα του Κλίντον.

eromeni1.jpg

Η ΜακΜάχον είναι κόρη του εκατομμυριούχου Τζόελ Τόμπερ, ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες της προεκλογικής εκστρατείας του Μπιλ Κλίντον. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1998, όσο εκείνος ήταν στον Λευκό Οίκο και ο πατέρας της τον φιλοξενούσε στο ράντσο τους στο Κολοράντο.

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό υποστηρίζει ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όμως η σχέση τους έγινε… στενή το 2001, όταν οι Κλίντον έφυγαν από τον Λευκό Οίκο και μετακόμισαν στην γειτονιά της στη Νέα Υόρκη.

Η 59χρονη είχε ήδη πάρει διαζύγιο από τον διευθυντή της Goldman Sachs Τζον ΜακΜάχον και οι κακές γλώσσες λένε ότι είχαν κρυφά ερωτικά ραντεβού στα σπίτια τους.

eromeni2.jpg

Ραντεβού όμως φέρονται να έκλειναν και στο εξωτερικό, αφού η ΜακΜάχον βρισκόταν στο Λονδίνο ή το Παρίσι την ίδια εποχή που εκεί ήταν και ο Μπιλ Κλίντον.

Κάποια στιγμή ο έρωτας ξεθώριασε, όμως οι ίδιες φήμες λένε ότι ξαναφούντωσε μετά τον γάμο της Τσέλσι το 2010.

Το 2008 η ΜακΜάχον είχε διαψεύσει δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει ερωτική σχέση με τον Μπιλ Κλίντον, ενώ ακουγόταν πολύ έντονα ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να φέρει την ερωμένη του, την Τζούλι στο επιτελείο της συζύγου του όταν διεκδικούσε το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία.

eromeni3.jpg

Το βιβλίο που κυκλοφορεί μάλιστα αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι οι δυο τους διατήρησαν τον ερωτικό τους δεσμό μέχρι το 2013.

Η Χίλαρι Κλίντον πάλι δεν έχει κάνει κανένα απολύτως σχόλιο και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Λουσίντα Φρανκς δικαιολογεί την εμμονή του συζύγου της με το σεξ εξαιτίας των παιδικών του χρόνων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τη μητέρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top