ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αστυνομικός προσπάθησε να πνίξει φοιτητή

Τέθηκε εκτός υπηρεσίας

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αστυνομικός προσπάθησε να πνίξει φοιτητή

​Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν έναν βοηθό Σερίφη, στην κοινότητα Knox στο Τενεσί των ΗΠΑ, να προσπαθεί με τα χέρια του να… πνίξει έναν 21χρονο άνδρα.

br_0.jpg

Όπως βλέπετε και εσείς ο βίαιος αστυνομικός αρπάζει με τα δύο του χέρια τον λαιμό του νεαρού και τον σφίγγει τόσο που ο 21χρονος γονατίζει μιας και δεν τον κρατάνε τα πόδια του.

british_3.jpg

Ο 47χρονος αστυνομικός, Frank Phillips, βρέθηκε ακατάλληλος για τη θέση και τέθηκε εκτός υπηρεσίας, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της τοπικής αστυνομίας στο Facebook.

british2_2.jpg

Μάλιστα οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο νεαρός φοιτητής βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν συνέβη το βίαιο περιστατικό και ενώ αρχικά συνελήφθη, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά από καταβολή προστίμου.

british5_0.jpg

Το βάναυσο συμβάν έγινε γνωστό από έναν ανεξάρτητο φωτογράφο που έτυχε να είναι μπροστά και κατάφερε να τραβήξει την άγρια επιβολή της αστυνομικής εξουσίας από τον βοηθό Σερίφη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σερίφης έβγαλε ανακοίνωση που καταδίκαζε το περιστατικό και ανέφερε ότι η βία δεν είναι ανεκτή και δεν χρειάζεται να γίνει χρήση της για την επιβολή του νόμου.

cop_2.jpgdotson.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top