Συγκλονίζει ο ψαράς που είδε στο ναυάγιο της Ν. Κορέας τα παιδιά να πνίγονται μπροστά του

Οι κραυγές των παιδιών τον στοίχειωσαν

Συγκλονίζει η περίπτωση του Κιμ Χιουν-Χο, του ψαρά που έσπευσε να βοηθήσει από τους πρώτους στο ναυάγιο του Sewol στη Νότιο Κορέα , από το οποίο οι δύτες έχουν ανασύρει μέχρι τώρα 187 σορούς, μαθητών στη μεγάλη πλειοψηφία τους, ενώ ακόμη αγνοούνται 115 άνθρωποι.
Ο Κιμ Χιουν-Χο έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας με τη βάρκα του και έβγαλε περίπου 25 ναυαγούς από τα παγωμένα νερά. Όμως όχι μόνο δεν αισθάνεται υπερήφανος, αλλά νιώθει από τότε απέραντη συντριβή και πόνο για όσους δεν κατάφερε να βοηθήσει.
Όπως εξομολογείται πλέον όταν πέφτει για να κοιμηθεί, δεν μπορεί να ηρεμήσει καθώς βλέπει μπροστά του δεκάδες νεκρούς και ακούει τις κραυγές των μαθητών που καλούσαν σε βοήθεια, ενώ το Sewol βυθιζόταν.
«Ηταν κόλαση. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι και οι βάρκες δεν ήταν αρκετές. Άνθρωποι στο νερό, που ζητούσαν βοήθεια, ενώ το πλοίο βυθιζόταν γρήγορα», δήλωσε στο CNN. Όπως ανέφερε αντίκριζε όπου κοίταζε επιβάτες παγιδευμένους στο εσωτερικό του πλοίου, ενώ το φέρι χανόταν από τα μάτια του λίγα μέτρα πιο πέρα.
Πατέρας δύο παιδιών ο ίδιος, είναι ακόμα συγκλονισμένος για όσους δεν κατάφερε να σώσει. Από τότε προσπάθησε να ψαρέψει ξανά. αλλά όπως δηλώνει δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος άνθρωπος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top