ΤΕΛΕΙΟ: 13χρονη κάνει εκστρατεία διάσωσης αδέσποτων σκύλων μέσω… Facebook!

Βρίσκει σπίτια για τους ''φίλους'' της

ΤΕΛΕΙΟ: 13χρονη κάνει εκστρατεία διάσωσης αδέσποτων σκύλων μέσω… Facebook!

​Μια σπουδαία κίνηση κάνει ένα κορίτσι μόλις 13 χρόνων από την Ρουμανία, το οποίο σκέφτηκε να φτιάξει μια σελίδα στο facebook και να κάνει μια εκστρατεία διάσωσης εκατοντάδων αδέσποτων σκύλων.

Η μαθήτρια Άννα-Μαρία Τσιούλκου απευθύνεται στους λάτρεις των σκυλιών σε όλη την Ευρώπη και ψάχνει να βρει ανθρώπους που θα μπορούσαν να υιοθετήσουν τα αδέσποτα και να πάνε στα σωστά σπίτια.

«Θέλω να ξέρω ότι τα σκυλιά μου θα τα κακομάθουν και θα τους επιτρέπεται να κάθονται στον καναπέ… για το λόγο αυτό μία από τις πρώτες μου ερωτήσεις είναι: Θα τα δένετε με αλυσίδα;» δήλωσε η Τσιούλκου.

Ωστόσο, τουλάχιστον 2.800 σκυλιά βρίσκονται σε χώρους φύλαξης χρηματοδοτούμενους από το κράτος, ενώ μέσα στους δύο τελευταίους μήνες έχουν θανατωθεί με ευθανασία περίπου 2.000 αδέσποτα, σύμφωνα με την ρουμ��νική Αρχή για την Επιτήρηση και την Προστασία των Ζώων (ASPA).

Η Τσιούλκου ξοδεύει έως και 2 ώρες την ημέρα επιλέγοντας ανάμεσα στους χιλιάδες επίδοξους ιδιοκτήτες, οι οποίοι επισκέπτονται τη σελίδα της στο Facebook. Λιγοστοί είναι Ρουμάνοι, αφού γενικά αυτοί ζητούν να υιοθετούν «μόνο καθαρόαιμα», λέει η έφηβη, η οποία θέλει να γίνει γιατρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top