ΑΥΤΟΣ είναι ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ: Παίρνει 68.000 ευρώ για να… ξεφαντώνει!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ-Κάντε κλικ να διαβάσετε την ιστορία του

ΑΥΤΟΣ είναι ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ: Παίρνει 68.000 ευρώ για να… ξεφαντώνει!

​Δυστυχώς είναι λίγοι οι άνθρωποι στον κόσμο που πληρών��νται για να… διασκεδάζουν!

Ναι καλά διαβάσατε: Ο Andrew Smith από την Καλιφόρνια παίρνει 93.000 $ δηλαδή 68.000 ευρώ για να ξεφαντώνει στην Αυστραλία, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για τη Νέα Νότια Ουαλία!

andrew-660.jpg
Και αν θέλετε να μάθετε πώς ο Smith βρήκε αυτή τη δουλειά… απλώς συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό και ήταν ο υπερτυχερός ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους που διεκδικούσαν το εισιτήριο για την καλύτερη δουλειά του κόσμου!

andrew-i-470.jpg
Οι 802.000 στιγμές απόλυτης διασκέδασης στο πλαίσιο προωθητικού προγράμματος για τη Νέα Νότια Ουαλία είναι η… δουλειά του!

andrew-iii-470.jpg
Τώρα ζει εκεί, κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και πολλά άλλα σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη για να διαφημίσει στους επισκέπτες πόσο διασκεδαστική είναι η περιοχή.

andrew-iv-470.jpg
«Το πρόγραμμά μου μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι πολύ φορτωμένο με μεγάλα γεγονότα και ταξιδιωτικές εμπειρίες», δήλωσε ο Smith.

andrew-v-470.jpg
Μάλιστα ο Andrew, από το Δεκέμβριο που βρίσκεται στην Αυστραλία, έχει ζήσει μέχρι τώρα τις 480.000 στιγμές ξέφρενης διασκέδασης από τις συνολικά 802.000 που πρέπει να «αντέξει»!

andrew-vi-470.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top