Ενισχύεται το σενάριο για κατάρριψη του αεροσκάφους από το��ς Αμερικάνους!

Επειδή πλησίασε τη στρατιωτική βάση Ντιέγκο Γκαρσία

Ενισχύεται το σενάριο για κατάρριψη του αεροσκάφους από τους Αμερικάνους!

​Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν το μοιραίο Boeing να έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό, ενισχύονται τα σενάρια που μιλούν για ηλεκτρονικό πόλεμο και κατάρριψη του αεροσκάφους από την αμερικανική βάση Ντιέγκο Γκαρσία, όπως πρώτο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR είχε αποκαλύψει.

Ο κύριος Ιωάννης Μιχαλέτος Πολιτικός Αναλυτής Εθνικής Ασφάλειας δήλωσε πως: «υπάρχει ένα βασικό σενάριο που φαίνεται από την πορεία του αεροσκάφους ότι αυτό κατευθυνόταν προς την βάση Ντιέγκο Γκαρσία στο μέσο του Ινδικού Ωκεανού, η οποία είναι η πλέον ζωτικής σημασίας βάση των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν επιτρέπεται σε κανένα αεροσκάφος να πλησιάσει σε απόσταση εκατοντάδων χιλιάδων μιλίων... Αν το είχαν καταλάβει αεροπειρατές ή αν ο πιλότος πήγαινε να ρίξει το αεροσκάφος εκεί είναι δεδομένο ότι οι Αμερικανοί να το κατέρριπταν. Oι περισσότεροι επιβάτες ήταν Κινέζοι. Aυτό θα δημιουργούσε πολύ μεγάλη προστριβή με το κινεζικό κράτος, θα ήθελε δηλαδή να μάθει τα πάντα, και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις οι αμερικανοί δεν είναι έτοιμοι να δώσουν στοιχεία θα κωλυσιεργήσουν, ώστε να παρουσιάσουν την πραγματικότητα σε ένα χρόνο που θα προκαθορίσουν εκείνοι».

Μία θεωρία συνομωσίας θέλει το αεροσκάφος να κατευθυνόταν προς τα εκεί με απόρρητο πυρηνικό και βιολογικό φορτίο. Μάλιστα στον προσομοιωτή που βρέθηκε στο σπίτι του πιλότου, υπήρχε σχέδιο προσγείωσης στο αεροδρόμιο της αμερικανικής βάσης. Ήταν ένα από τα αρχεία που είχε διαγράψει στις 3 Φεβρουαρίου…

Τι είναι η αμερικανική βάση Ντιέγκο Γκαρσία

Είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των Αμερικανών εκτός ΗΠΑ ενώ αποτελεί σταθμό ανεφοδιασμού των βρετανικών επιχειρήσεων. Φιλοξενεί περισσότερους από 4.000 στρατιώτες… Διαθέτει δύο διαδρόμους βομβαρδιστικά αεροπλάνα, περισσότερα από 30 ετοιμοπόλεμα πολεμικά πλοία και έναν δορυφορικό κατασκοπευτικό σταθμό. Το Πεντάγωνο έχει χαρακτηρίσει το Ντιέγκο Γκαρσία ως την «απαραίτητη πλατφόρμα» για την αστυνόμευση της περιοχής.

Οι Αμερικάνοι σιωπούν

Την ώρα που θέλουν το αεροσκάφος να βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, σύμφωνα με τους New Straits Times οι αμερικανικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι που πετούν πάνω από την Κίνα, τη Β. Κορέα, το Αφγανιστάν και τη Μ. Ανατολή δεν έδωσαν κανένα στίγμα του. Οι κατασκοπευτικοί δορυφόροι υψηλής ευκρίνειας της nsa μπορούν να διακρίνουν αντικείμενα 50 εκατοστών… Όμως το Boeing που έχει μέγεθος 25οροφης πολυκατοικίας δεν μπόρεσαν να το διακρίνουν!

Τα συντρίμμια θα ρίξουν φως στην υπόθεση αν και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι τα συντρίμμια θα μπορούσαν να μεταφερθούν από άλλο σημείο από οποιαδήποτε στρατιωτική δύναμη και να ριφθούν στην θάλασσα. Άλλωστε οι έρευνες τις πρώτες ημέρες είχαν επικεντρωθεί σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top