ΑΠΕΙΛΕΙ ξανά η Αλ Κάιντα: Καλεί τους υποστηρικτές της σε μαζικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Δίνει οδηγίες για την επιτυχημένη επίθεση

ΑΠΕΙΛΕΙ ξανά η Αλ Κάιντα: Καλεί τους υποστηρικτές της σε μαζικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη

​Η Αλ Κάντα βγαίνει για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο και τρομοκρατεί, καλώντας τα μέλη της να οργανώσουν και να εκτελέσουν επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Το… τρομοκρατικό κάλεσμα της Αλ Κάιντα φιλοξένησε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Inspire, το οποίο ένα χρόνο πριν έδινε οδηγίες για το πώς μπορούν να κατασκευάσουν οι επίδοξοι τρομοκράτες μια βόμβα σε χύτρα, σαν αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό της Βοστόνης.

inspire.jpg

Στο δημοσίευμα, τα μέλη της οργάνωσης καλούνται να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο, όπως πολιτικές συγκεντρώσεις και αθλητικοί αγώνες.

Μάλιστα προτείνει και τις χρονικές στιγμές που τα χτυπήματα αυτά θα κάνουν μεγαλύτερη αίσθηση. Αυτές είναι τα Χριστούγεννα, η παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενώ στόχοι θα μπορούσαν να είναι στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ και γήπεδα ποδοσφαίρου στην Μ. Βρετανία.

Για μια ακόμα φορά δε το προκλητικό δημοσίευμα δίνει οδηγίες για το πώς μπορεί να κατασκευαστεί μια βόμβα.

«Αδελφέ Μουσουλμάνε προτού αρχίσεις να διαβάζεις τις οδηγίες, να θυμάσαι ότι αυτό το είδος της επιχείρησης, αν προετοιμαστεί καλά και ο στόχος που επιλεχθεί είναι ο κατάλληλος, και ο Αλλάχ είναι στο πλευρό σας, η Ιστορία δεν θα το ξεχάσει ποτέ», αναφέρει το περιοδικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top