Πέντε εντάλματα εκκρεμούσαν σε βάρος του πατέρα που σκότωσε τον 11χρονο γιο του

Χάθηκε το παιδί γιατί δεν τον έβρισκε η αστυνομία για να τον συλλάβει

Πέντε εντάλματα εκκρεμούσαν σε βάρος του πατέρα που σκότωσε τον 11χρονο γιο του

​Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε εντάλματα σύλληψης εκκρεμούσαν σε βάρος του Greg Anderson, ο οποίος την Τετάρτη δολοφόνησε με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ τον 11χρονο γιο του.

Η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, και παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας είχε εκδώσει εντάλματα για την σύλληψή του, η αστυνομία δεν τον συνέλαβε γιατί δεν τον έβρισκε.

entekaxronos1.jpg

Η μητέρα του μικρού Luke, δήλωσε ότι o πρώην σύντροφός της ήταν ψυχασθενής και μάλιστα είχε απειλήσει πέρσι να την σκοτώσει.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η Rosemary Batty είπε ότι πίστευε πως ο πατέρας του Luke τον αγαπούσε πολύ, όμως ήταν άρρωστος. Περιέγραψε μάλιστα και τις στιγμές λίγο πριν από τη δολοφονία του γιου της.

entekaxronos2.jpg

«Ο Luke ήρθε και με ρώτησε αν μπορεί να μείνει λίγα ακόμα λεπτά με τον πατέρα του γιατί δεν τον βλέπει συχνά κι εγώ τον άφησα. Ήταν στην προπόνηση, υπήρχε κόσμος, πίστεψα ότι ήταν ασφαλής. Φώναξα για βοήθεια και έτρεξε ουρλιάζοντας προς το μέρος του. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ατύχημα, όμως μετά κατάλαβα τι είχε συμβεί», είπε.

entekaxronos3.jpg

Να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομία για να σταματήσει τον Anderson, τον πυροβόλησε, κι εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top