Δεν το χωράει ο νους: Μητέρα έβαλε φωτιά στο πέος του γιου της!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση που συγκλονίζει - Δείτε φωτό

Δεν το χωράει ο νους: Μητέρα έβαλε φωτιά στο πέος του γιου της!

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τις απεχθείς πράξεις μιας μητέρας, η οποία έφτασε μέχρι το σημείο να κάψει το πέος του γιου της με αναπτήρα!

Τα όσα ακούστηκαν σε δικαστήριο της Μασαχουσέτης μόνο φρίκη προκάλεσαν στο ακροατήριο.

Ο 19χρονος ξεκίνησε να μιλάει στο δικαστήριο απευθυνόμενος στην «αγαπητή πρώην μητέρα» του, η οποία τον χτυπούσε όλα αυτά τα χρόνια, τον άφηνε πεινασμένο, ενώ δεν του επέτρεπε να κάνει μπάνιο.

«Σχεδόν μου έκοψες το πέος, σχεδόν με σκότωσες, όταν μου έδωσες τρία αντικαταθλιπτικά και δύο μυοχαλαρωτικά», είπε μεταξύ άλλων.

gios_1.jpg

«Δε θα με δεις ποτέ να παίρνω το απολυτήριό μου και να πηγαίνω στο κολλέγιο. Σε αποχαιρετώ. Ελπίζω να έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχασες ότι είχες και δεν είχες», κατέληξε.

Η 53χρονη γυναίκα με το όνομα Κριστίνα Γκελίνο παραδέχτηκε τις ότι έκαψε το πέος του παιδιού της στην άκρη με αναπτήρα, ισχυριζόμενη όμως πώς την είχε απειλήσει ότι θα κάνει σεξ μαζί της.

Όπως είπε στο δικαστήριο, έβαλε γάντια, γιατί θεωρούσε ότι είναι βρώμικος, έπιασε το πέος και κράτησε από κάτω έναν αναπτήρα, ενώ εκείνος ούρλιαζε από τους πόνους.

Την 53χρονη κατηγορείται ότι βοήθησε ένας 20χρονος, ο οποίος υποστήριξε στο δικαστήριο, ότι η γυναίκα έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του γιου της, αφού αυτός την πίεσε να φάει κόπρανα.

Ο 20χρονος, η δίκη του οποίου θα γίνει τον άλλο μήνα, φέρεται ότι έδειρε τον 19χρονο και την βοήθησε να τον μεταφέρουν στο δωμάτιο του, όπου τον έδεσαν, του κατέβασαν το παντελόνι και μετά του έβαλε φωτιά η γυναίκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top