Σοκ: Συμμορίες... δημοπραττούν την παρθενιά 10χρονων κοριτσιών

Τις δελεάζουν με ακριβά ρούχα και κοσμήματ�� και απειλούν τους γονείς τους

«Προσέξτε τις κόρες σας ειδάλλως θα βγουν στο σφυρί». Αυτά τα λόγια ακούγονται σχεδόν καθημερινά στην πόλη Μεντεγίν στην Κολομβία, τον τόπ�� καταγωγής και δράσης του μεγαλέμπορου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ.

Πρόκειται για μια απειλή ή συμβουλή προς τους γονείς ανήλικων κοριτσιών ηλικίας από 10 έως 15 ετών, τις οποίες στρατολογούν οι συμμορίες που ελέγχουν τις γειτονιές και στην συνέχεια θέτουν σε δημοπρασία την παρθενιά τους, την οποία αγοράζουν ναρκω – βαρόνοι και τουρίστες.

Τα κορίτσια επιλέγονται βάσει της ομορφιάς τους. Τα μέλη των συμμοριών πλησιάζουν αυτές που θέλουν και με δέλεαρ τα ωραία ρούχα, τα ταξίδια και τα ακριβά εστιατόρια τις θέτουν υπό την προστασία τους.

Όταν είναι «έτοιμες» για δημοπρασία δεν μπορεί κανένας άντρας από την γειτονιά να τις αγγίξει και κυρίως να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους.

Οι γονείς υποκύπτουν από φόβο

Όσοι γονείς δέχονται την πρόταση λαμβάνουν και κάποια οικονομική βοήθεια. Οι υπόλοιποι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, προκειμένου να μην βρουν τραγικό θάνατο.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους στην αστυνομία, αφού στις «κομούνας» οι Αρχές είναι οι συμμορίες, οι οποίες όχι μόνο ελέγχουν τις εγκληματικές δραστηριότητες, αλλά δίνουν και τις λύσεις στις διαφωνίες των κατοίκων και όχι πάντα με δημοκρατικό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top