Τα κορίτσια του Μπερλουσκόνι «προτάσσουν» τα στήθη τους!

Καβαλιέρε: Τα κορίτσια μου «ανύψωναν το ηθικό»

Τα κορίτσια του Μπερλουσκόνι «προτάσσουν» τα στήθη τους!

Τα «στήθη τους προτάσσουν» οι γυναίκες της ζωής του Μπερλουσκόνι, μετά την αμετάκλητη καταδίκη.
Στο εξώφυλλο του Vanity Fair ποζάρει ο Καβαλιέρε και η 28χρονη αρραβωνιαστικι�� του, που βρίσκεται στο πλάι του, παρά τις δικαστικές περιπέτειες του 77χρονου πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας τον τελευταίο χρόνο, για τις γνωστές υποθέσεις της Mediaset και των μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι.

Η 28χρονη περιγράφει πώς τον πολιόρκησε και τον έκανε «να πιστέψει στον ειλικρινή έρωτα μίας γυναίκας».

«Ήμουν ήδη μικρή όταν τον έβαλα στο κεφάλι μου» λέει. «Τον αναζήτησα, τον πολιόρκησα, του άφησα το τηλέφωνό μου και του ζήτησα το δικό του. Μου είπε: "Είσαι τολμηρή", ήταν Οκτώβριος του 2006» λέει. Οι γονείς της, συνεχίζει, «μου είπαν ότι κι εκείνοι τον θαυμάζουν, αλλά θα μπορούσε να είναι πατέρας μου».

O ίδιος ο Μπερλουσκόνι εξηγεί ότι «στις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων χρόνων, η Φραντσέσκα ήταν δίπλα μου, μου έδωσε χαρά χωρίς να ζητά τίποτε σε αντάλλαγμα και μου έδωσε ξανά τη θέληση να πιστέψω στον ειλικρινή έρωτα μίας γυναίκας».

Από την άλλη η κόρη του Μπερλουσκόνι, Μαρίνα επισκέπτεται τα κεντρικά του αναστημένου κόμματος του πατρός και η αδελφή της, Μπάρμπαρα, επιμένει πως ο διωγμός του Καβαλιέρε είναι επιχειρηματικός και πολιτικός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top