«Στημένη» η κούρσα με ταξί του Νορβηγού πρωθυπουργού

Με... κάστινγκ και αμοιβή μπήκαν οι επιβάτες

«Στημένη» η κούρσα με ταξί του Νορβηγού πρωθυπουργού

Μπορεί να έκανε θραύση ως ταξιτζής για μία ημέρα ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας, ωστόσο, σάλο προκαλεί η αποκάλυψη πως οι επιβάτες του... πληρώθηκαν, αντί να πληρώσουν την κούρσα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Γενς Στόλτενμπεργκ οδήγησε ταξί στους δρόμους του Όσλο, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους πολίτες και να ακούσει με τα ίδια του τα αυτιά όσα τους απασχολούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Verdens Gang», όμως, κάποιοι από τους 14 επιβάτες του πρωθυπουργού επιλέχθηκαν μετά από κάστινγκ!

«Πρόκειται για πέντε απλούς ανθρώπους που ρωτήθηκαν εάν θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα βίντεο για το Εργατικό Κόμμα και οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα, παρά μόνο ότι θα τους παραλαμβάναμε με ταξί», επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, προσθέτοντας πως δεν γνώριζαν ότι οδηγός ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός και πράγματι αιφνιδιάστηκαν.

Οι εν λόγω πέντε επιβάτες πήραν 65 ευρώ και δεν πλήρωσαν το κόμιστρο, ενώ ο ιδιοκτήτης του διαφημιστικού γραφείου που γύρισε το βίντεο -που τυγχάνει και στενός φίλος του Στόλτενμπεργκ- εξήγησε στην εφημερίδα ότι το κάστινγκ ήταν απαραίτητο ώστε να βρεθούν διαθέσιμοι επιβάτες την κατάλληλη ώρα, αλλά και για να υπάρχει ποικιλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top