Χακερ "πέθαναν" τον Γκορμπατσόφ στο Twitter!!!

"Μάταια το ελπίζουν. Είμαι ζωντανός και ε��μαι καλά"

Χάκερ επιτέθηκαν χθες το βράδυ στους λογαριασμούς Twitter του γραφείου Τύπου και της γερμανικής υπηρεσίας του πρακτορείου Ria-Novosti, αναρτώντας ψευδή ανακοίνωση για το θάνατο του Γκορμπατσόφ σε καφέ του Εκατέρινμπουργκ (Ουράλια).

Το Ria-Novosti υπογράμμισε σήμερα ότι το μήνυμα αποσύρθηκε από τους λογαριασμούς του στο Twitter πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή του και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει από την εισαγγελία και την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας (FSB) να διενεργήσουν έρευνα.

Εντωμεταξύ, ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης διέψευσε σήμερα τις φήμες για το θάνατό του. "Μάταια το ελπίζουν. Είμαι ζωντανός και είμαι καλά", δήλωσε ο ηλικίας 82 ετών Γκορμπατσόφ στην εφημερίδα Novaïa Gazeta της οποίας είναι μέτοχος.

"'Η κάποιος θέλει να προβάλει τις σελίδες του στο Twitter ή εκτελεί εντολές κάποιου κέντρου εξουσίας», τόνισε ο Γκορμπατσόφ.

Ο Γκορμπατσόφ, ο οποίος πάσχει από διαβήτη, νοσηλεύτηκε στις αρχές Ιουνίου για ένα τσεκ-απ. Στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του εμφανίστηκε κουρασμένος και με πρησμένο το πρόσωπο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top