Παγκόσμια συγκίνηση: Σίγησε το Λονδίνο για τα θύματα της Βοστώνης

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Βρετανική πρωτεύουσα

«Αστακός» είναι το Λονδίνο λόγω του Μαραθωνίου! Τα μέτρα ασφαλείας στην Βρετανική πρωτεύουσα είναι δρακόντεια μετά τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους μεταξύ των οποίων και ένα 8χρονο παιδί!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βρετανική αστυνομία έχει αυξήσει τις δυνάμεις της με 40% επιπλέον άνδρες από τον αγώνα του 2012, ενώ γίνονται συνεχώς περιπολίες με εκπαιδευμένα σκυλιά, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια για τους 650.000 θεατές.

«Δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας. Αυτό που κάναμε μετά την Βοστόνη ήταν να ελέγξουμε ξανά τα πλάνα μαςκαι να ενισχύσουμε την αστυνομική δύναμη με περιπολίες, ώστε να εξασφαλιστεί το αίσθημα ασφάλειας» δήλωσε η αστυνομική διευθύντρια της Σκότλαντ Γιαρντ αλλά και επικεφαλής του Μαραθωνίου του Λονδίνου, Νίκ Μπάιτελ επιβεβαίωσε την ενισχυμένη αστυνομική δύναμη.

Την ίδια ώρα, οι περίπου 37.000 δρομείς που συμμετέχουν στο Μαραθώνιο,τήρησαν,πριν από την έναρξη του αγώνα, σιγή τριάντα δευτερολέπτων για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης της Βοστώνης, φορώντας παράλληλα μαύρες κορδέλες στα χέρια. Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top