HOT ΒΙΝΤΕΟ: Δήμαρχος κάνει σεξ με το σύντροφό της σε… ταράτσα

Δεν υπάρχει-Νόμιζαν ότι δεν θα τους δει κανείς αλλά την πάτησαν!

HOT ΒΙΝΤΕΟ: Δήμαρχος κάνει σεξ ��ε το σύντροφό της σε… ταράτσα

Σεξ σε δημόσια… θέα έκανε η δήμαρχος του Άαλστ (Βέλγιο), Ίλσε Γουίτερσπροτ με το σύντροφό της. Το ζευγάρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το πάθος του και ανέβηκε σε έναν πύργο πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα το έπαιρνε μάτι.


Την πάτησαν όμως, αφού κάποιος τους είδε και τους μαγνητοσκόπησε! Για κακή τους τύχη το βίντεο κυκλοφόρησε και έγιναν θέμα σε όλα τα βελγικά μέσα ενημέρωσης. «Βίντεο από ζευγάρια που κάνουν έρωτα σε διακοπές σε τουριστικά σημεία, υπάρχουν εκατοντάδες. Αλλά όταν πρόκειται για την Uyttersprot Ilse, την δήμαρχο του Aalst, αυτό είναι σκάνδαλο» έγραψαν.

Η δήμαρχος στη συνέχεια έτρεξε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. "Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πρόκειται για μία ιδιωτική σκηνή με τον σύντροφό μου και η ημερομηνία της είναι πριν από δύο χρόνια" δήλωσε.

«Το video και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από ένα κοντινό μέρος, στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να πάει κανείς. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και δεν πρόκειται να επηρεάσει την πόλη και τους πολίτες της» ανέφεραν από το περιβάλλον της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top