ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον Πούτιν να παίζει με τα σκυλιά του στο χιόνι!

Και ο «σκληρός» Ρώσος πρόεδρος έχει αδυναμίες

putinexo1104.jpg

Τι κι αν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει το προφίλ του «σκληρού»;;; Ε και οι σκληροί έχουν αδυναμίες!!!

Μία από τις αδυναμίες του αυτές «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 24 Μαρτίου και δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Κρεμλίνο όπου ο Πούτιν φαίνεται να παίζει για ώρες στα χιόνια με τα σκυλιά του, τον Yume και τον Buffy.
001104.jpg

Ο Buffy, ένα βουλγάρικο τσοπανόσκυλο, είναι προσωπικό δώρο προς τον Πούτιν από τον Βούλγαρο ηγέτη Μπόικο Μπορίσοφ. Μάλιστα του δόθηκε μωρό, το 2010, και τότε διενεργήθηκε διαγωνισμός σε σχολεία για να επιλεγεί το όνομα του σκύλου.
skylia1104.jpg

Ο Yume είναι ένα γιαπωνέζικο Akita Inu, που δόθηκε στον Πούτιν από τις αρχές της ιαπωνικής Περιφέρειας Akita, ως δώρο και έκφραση ευγνωμοσύνης για την βοήθεια που έστειλε στην περιοχή η ρωσική κυβέρνηση μετά την καταστροφή από το σεισμό και το τσουνάμι τον Μάρτιο του 2011. Το όνομα Yume, σημαίνει “Όνειρο” στα ιαπωνικά, και παρά τον όγκο του ο Yume είναι μόλις ενός έτους!

11104.jpg

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει και ένα μαύρο λαμπραντόρ το οποίο συχνά τον συνοδέυει και στι�� επίσημες συναντήσεις του όπως σε αυτή με την Άνγκελα Μέρκελ. Αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανίδα Καγκελάριος φοβάται τα μεγαλόσωμα σκυλιά.

41104.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top