Σε ποια χώρα κυκλοφορούν 200 Φεράρι και Λαμποργκίνι

Κάντε κλικ και δείτε

Στους δρόμους της Ρουμανίας κυκλοφορούν 152 Φεράρι και 42 Λαμποργκίνι, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Αδειών Οδήγησης και Κυκλοφορίας Οχημάτων.

Το πιο δημοφιλές μοντέλο Φεράρι είναι η F430 και 25 Ρουμάνοι οδηγούν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Τη Φεράρι California προτίμησαν 18 Ρουμάνοι και τη Φεράρι 458 οδηγούν άλλοι 18. Αγαπημένο μοντέλο είναι επίσης η Φεράρι 612.

Στους δρόμους της Ρουμανίας κυκλοφορούν επίσης και πιο παλαιά μοντέλα, όπως η Daytona και η Φεράρι 400 G, αλλά και η FF (Ferrari Four) το πρώτο μαζικής παραγωγής με κίνηση στους τέσσερις τροχούς μοντέλο της Ferrari με τιμή που υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ.

Την παραδοσιακή αντίπαλο της Φεράρι, τη Λαμποργκίνι διαθέτουν 42 λάτρεις της στη Ρουμανία. Το μοντέλο Gallardos οδηγούν 17 Ρουμάνοι, 12 έχουν αποκτήσει το μοντέλο Murcielagos, τέσσερις το Aventadors και ένας τη Λαμποργκίνι Miura.

Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Αδειών Οδήγησης και Κυκλοφορίας Οχημάτων άδεια κυκλοφορίας έχουν 4,48 εκ. αυτοκίνητα στη Ρουμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top