Βίντεο - σοκ από την συντριβή του ελικοπτέρου στο Λονδίνο

Κασκαντέρ του James Bond o άτυχος πιλότος

Βίντεο - σοκ από την συντριβή του ελικοπτέρου στο Λονδίνο

Άλλο ένα σικαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Λονδίνο το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Τις πρώτες εικόνες κατέγραψε ένας ποδηλάτης ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του. Αμέσως προειδοποιεί έναν οδηγό να απομακρυνθεί από το σημείο. Μάλιστα το αυτοκίνητο του οδηγού αρχίζει να φλέγεται κα�� ο ποδηλάτης αρχίζει να φωνάζει: «Βγες από το αυτοκίνητο! Εχει πιάσει φωτιά!».

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η είδηση πως ο 50χρονος πιλότος που έχασε τη ζωή του μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου Αugusta 109 στο κέντρο του Λονδίνου ήταν ο κασκαντέρ του James Bond. Όπως έγινε γνωστό ο Pete Barns ήταν πολύ έμπειρος και είχε συμμετάσχει σε πολλές διάσημες κινηματογραφικές ταινίες όπως «Die Another Day», «Lara Croft: Tomb Raider» και «Saving Private Ryan».

helicopter-pilot_2453296c.jpg



Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ζητηθεί από τον πιλότο του ελικοπτέρου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Δυστυχώς, ο άτυχος άντρας δεν τα κατάφερε και προσέκρουσε τελικά σε γερανό στην κορυφή κτιρίου και κατέπεσε στο δρόμο, κοντά στα κτίρια της υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο βετεράνος πιλότος είχε εργαστεί και ως δάσκαλος του σκι, ενώ ως πιλότος είχε δουλέψει και ως οδηγός εναέριων ασθενοφόρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top