Πάτρα: Συγκινητική δωρεά ζωής στο ΕΚΑΒ μετά από τραγωδία

Η κ. Αναγνωστοπούλου έκανε τον πόνο για τον χαμό των παιδιών της προσφορά

Συγκινητική Δωρεά Στο ΕΚΑΒ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Μια συγκλονιστική πράξη προσφοράς έκανε η κ. Χαριτίνη Αναγνωστοπούλου, που πριν από 34 χρόνια έχασε τα παιδιά της σε τροχαίο δυστύχημα. Η κ. Αναγνωστοπούλου αποφάσισε να δώσει ελπίδα σε άλλους ανθρώπους, δωρίζοντας στο ΕΚΑΒ Πάτρας ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, αξίας 120.000 ευρώ.

Αίγινα: Γυναίκα πέθανε αβοήθητη - Το ΚΥ δεν είχε οδηγό για ασθενοφόρο

Σύμφωνα με το thebest.gr, η παράδοση του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, παρουσία εκπροσώπων της υγειονομικής κοινότητας της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας. Η δωρεά της αποτελεί μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς, που γεννήθηκε μέσα από μια προσωπική τραγωδία. 

Η ζωή της άλλαξε για πάντα το 1992, όταν ένα τραγικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου της στέρησε τα παιδιά της. Παρά τον πόνο της απώλειας, επέλεξε να στηρίξει έμπρακτα το δημόσιο σύστημα υγείας, διαθέτοντας για τον σκοπό αυτό τις οικονομίες της.

Θάσος: Zήτησαν Από Ασθενοφόρο Να Πληρώσει Εισιτήριο! - Video

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Γιώργος Χαραλάμπους εξήρε την προσφορά της δωρήτριας, καθώς και τη συμβολή του Συλλόγου Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας, οι οποίοι προσέφεραν εκπαιδευτικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των διασωστών.

Πάτρα: Συγκινητική δωρεά ζωής στο ΕΚΑΒ μετά από τραγωδία

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top