Σοκαρισμένος ο γιος του Χρ. Γιαλιά: Μείναμε ορφανοί μέσα σε 6 χρόνια  

Νέες καταθέσεις για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Καταθέσεις για την δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά θα δώσουν τις επόμενες μέρες άτομα από το στενό οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Η Τασούλα Παπανικολάου μίλησε με το μεγάλο γιο του νεκρού επιχειρηματία.

Γιατί ο Κούγιας τα έβαλε με την τελευταία σύντροφο Γιαλιά  

Όπως ανέφερε άκουσε έναν άνθρωπο «διαλυμένο». Η λέξη σοκ είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα όσα βιώνει όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και τα άλλα παιδιά του επιχειρηματία. «Εγώ και ο μικρότερος αδερφός μου έχουμε μείνει ορφανοί. Η ζωή μας έχει καταστραφεί»   ήταν τα λόγια του στο Star,  επισήμανε η Τ. Παπανικολάου.     

Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του πριν 6 χρόνια

Ο Γιώργος Γιαλιάς, ο μεγαλύτερος εκ των τεσσάρων παιδιών και ο αδερφός του είδαν μέσα σε έξι χρόνια να  δολοφονούνται οι γονείς τους: Η μητέρα τους Φρέντα, είχε εκτελεστεί από δύο Έλληνες τον Μάιο του 2018, τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της. Τη δολοφόνησαν με πιστόλι με δύο σφαίρες στο πρόσωπο, ενώ  κίνητρό τους ήταν η ληστεία. Η εξιχνίαση έγινε μετά από επτά μήνες και αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες είχαν τοποθετήσει ακόμα και τράκερ στο αυτοκίνητό της για να βλέπουν τις κινήσεις της.

Η πρώην σύζυγος του Χρ. Γιαλιά η οποία δολοφονήθηκε πριν 6 χρόνια

Η πρώην σύζυγος του Χρ. Γιαλιά η οποία δολοφονήθηκε πριν 6 χρόνια 

Έξι χρόνια μετά, στην ίδια περιοχή, τη Μάνδρα, δολοφονείται ο πατέρας τους. Προφανώς και αυτό που ζητούν είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι.  

Η κηδεία του άτυχου επιχειρηματία θα γίνει τις επόμενες ημέρες .Η αστυνομία αμέσως μετά θα λάβει καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας, ενώ περιμένει και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια στα πειστήρια του εγκλήματος. «Ποντάρουν στο λάθος των εκτελεστών» τόνισε η Τ. Παπανικολάου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top