Γιατί ο Κούγιας τα έβαλε με την τελευταία σύντροφο Γιαλιά   

Ο λόγος που η οικογένεια του θύματος οργίστηκε στις δηλώσεις της

Τον λόγο που η οικογένεια του Χρήστου Γιαλιά είναι οργισμένη με τις δηλώσεις της τελευταίας συντρόφου του επιχειρηματία και αντέδρασε μέσω του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, εξήγησε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Χρήστος Γιαλιάς: Στο «μικροσκόπιο» η σχέση με την τελευταία σύντροφό του

Όπως ανέφερε, οι συγγενείς του θύματος της δολοφονικής επίθεσης υποστηρίζουν ότι είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις της μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία. 

Δολοφονία Γιαλιά: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο απoκαλύπτει το Star 

Σε συνομιλία που είχε η δημοσιογράφος του Star με τον Αλέξη Κούγια, ο γνωστός δικηγόρος ήταν σαφής. Υποστηρίζει ότι «εμφανίζεται με θράσος  ως μέλος της οικογένειας ενώ δεν είναι. Έχει υπερβολικές αντιδράσεις ουρλιάζει και κλαίει». Όπως προσθέτει |δεν ήταν η σύζυγός του, δεν ήταν η μητέρα των παιδιών του», ενώ ισχυρίζεται ότι «είναι ύποπτη η συμπεριφορά της». 

Κόντρα Λέων - Κούγια μετά την έκθεση για θάνατο Μάθιου Πέρι από κεταμίνη

Η οικογένεια του Χρήστου Γιαλιά παρακολουθεί κάθε δήλωση που γίνεται αυτή τη στιγμή όπως και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Όλοι θα κληθούν σε καταθέσεις, ακόμα και οι πρώην συνεργάτες του. 

Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν πατέρας 4 παιδιών, δύο γιους και δύο κόρες, εκ των οποίων η μία είναι ανήλικη. Η πρώην σύζυγός του η οποία δολοφονήθηκε το 2018 είναι η μητέρα των δύο γιών του, ενώ τα δύο κορίτσια τα έχει αποκτήσει με τη σύντροφο με την οποία ήταν μαζί για πολλά χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top