Περιστέρι: Στη φυλακή ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Στη φυλακή ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Περιστέρι.

Πατροκτόνος Περιστέρι: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, ήταν η κακιά η ώρα»

Ο πατροκτόνος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι και κατά τη σύλληψή του, ότι δηλαδή ο πατέρας του ήταν κακοποιητικός και ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκότωσει.

Περιστέρι: «Μεθούσε και επιτίθονταν σε μένα, στην αδελφή μου και τη μητέρα μου»

Ο 35χρονος πατροκτόνος είχε υποστηρίξει ότι έφτασε στο έγκλημα γιατί ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την μητέρα του.

«Έτσι όπως καθόμουν, ήρθε ο πατέρας μου μεθυσμένος και αφού με ρώτησε τι κάνω εκεί, εγώ έβγαλα το μικρόφωνο όπου μιλούσα με τον ξάδερφό μου προκειμένου να μη μας ακούσει και τότε ο πατέρας μου με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι χωρίς να τραυματιστώ. Τότε εγώ ταράχθηκα και άρπαξα το μαχαίρι που είχα στο γραφείο μου και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά σε κάποιο σημείο που δεν θυμάμαι ακριβώς» ανέφερε. 

Ο 35χρονος κατάφερε πολλές μαχαιριές στον λαιμό και στον θώρακα του 62χρονου, καθώς και μία στον μηρό, η οποία ήταν και η μοιραία, καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

«Στη συνέχεια και αφού έπεσε κάτω ο πατέρας μου, τον χτύπησα με τη λαβή και όχι με τη λάμα στο κεφάλι, πέντε φορές περίπου. Μέτα βγηκα από το δωμάτιο, βρήκα τη μητέρα μου και της είπα, "συγγνώμη μαμά, μάλλον σκότωσε τον μπαμπά"», περιέγραψε. 

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του ο δράστης, ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στην μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά.

O 35χρονος υποστήριξε, ακόμα, ότι ο πατέρας του ήταν για χρόνια κακοποιητικός προς τον ίδιο, την αδελφή και τη μητέρα του.

«Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έπινε αλκοόλ, μεθούσε και στη συνέχεια έκανε επιθέσεις και σε μένα και στην αδελφή μου. Απρόκλητα, ενώ μερικές φορές χτυπούσε και τη μητέρα μου. Όσο μεγάλωνα, συνέχιζα να τον φοβάμαι. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω και περισσότερο να τον σκοτώσω αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top