Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος - Κανένας δικηγόρος δεν τον αναλαμβάνει

Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή - «Της άξιζε», είπε στους αστυνομικούς

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο οποίος  είχε φθάσει λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά χωρίς να πει καμία κουβέντα στους δημοσιογράφους. Μάλιστα, δεν υπάρχει δικηγόρος που να θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του. 

Ο 71χρονος φθανοντας νωρίστερα στο δικαστικό Μέγαρο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Σαλαμίνα: «Γιατί να την αφήσω;» - Τη σκότωσε και πήγε για καφέ ο 70χρονος

Ο  δράστης της δολοφονίας συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, το απόγευμα της Τρίτης, και ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα.

 ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

 ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

 ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά

Αμίλητος και με αλεξίσφαιρο γιλέκο έφθασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα / Intime

Σαλαμίνα: «Τη σκότωσα γιατί είχε άλλον» -Ομολόγησε ο σύντροφος της 43χρονης

Σαλαμίνα: «Ήμουν αποφασισμένος, της άξιζε»

Ο 71χρονος εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος στην κατάθεσή του.

Μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε ότι τη σκότωσε, και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω».

Σαλαμίνα: Είχε στήσει καρτέρι στη 43χρονη - To Star στο σημείο του φονικού

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει» είπε ο 71χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες.

 «Ήμουν αποφασισμένος, της άξιζε» είπε ο 71χρονος δολοφονος της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα: «Ήμουν αποφασισμένος, της άξιζε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 71χρονος

Σαλαμίνα: Νεκρή μία 43χρονη από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι της

Μάλιστα σε ερώτηση γιατί δεν την χώρισε, αντί να τη σκοτώσει, ο 70χρονος φέρεται να απάντησε: «Γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό; Ένιωσα προδομένος».

Έπινε αμέριμνος καφέ μετά το έγκλημα

Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία πήρε το αυτοκίνητο του θύματος με στόχο να διαφύγει. Πήρε το καράβι και έφθασε στην Αττική, με βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας να τον καταγράφει στο Κερατσίνι να πίνει αμέριμνος τον καφέ του σε καφετέρια.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν χθες το βράδυ στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. Δίπλα του είχε την καραμπίνα, με την οποία σκότωσε τη σύντροφό του.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης κάποια ρούχα του, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο 71χρονος σχεδίαζε να φύγει εκτός Αττικής. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top