Κρήτη: Στικάκια νικοτίνης κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι

Νέα στοιχεία για όσα συνέβησαν στο σχολείο του Ηρακλείου

«Στικάκια» νικοτίνης φέρεται να κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στις τουαλέτες σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης

Συναγερμός στην Κρήτη: Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές προμηθεύτηκαν τα στικάκια από έναν συμμαθητή τους, ο οποίος κι έχει προσαχθεί στην αστυνομία. Ο ίδιος είπε ότι χρησιμοποίησαν προϊόντα νικοτίνης, με αποτέλεσμα να ζαλιστούν. 

16χρονη Βύρωνας: Τι είναι το ναρκωτικό «σίσα» που την έστειλε στην εντατική

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για αυτοκόλλητα στικάκια, που τοποθετούνται στα ούλα για τη διακοπή του καπνίσματος και πωλούνται στα περίπτερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής που προσήχθη είχε προμηθευτεί τα εν λόγω στικάκια, το περασμένο καλοκαίρι από ένα περίπτερο. Τον είχαν βοηθήσει να διακόψει το κάπνισμα και έδωσε τα «στικάκια» στα συγκεκριμένα παιδιά, για να βοηθηθούν κι εκείνα. Η ιστοσελίδα κάνει λόγο για δύο 14χρονα κορίτσια και ένα 15χρονο αγόρι που κατέρρευσαν στο σχολείο.

Οι τρεις μαθητές, βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στις τουαλέτες του σχολείου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Προηγουμένως είχαν πει στους εκπαιδευτικούς τους ότι ζαλίζονταν. 

Ο διευθυντής του σχολείου ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τα παιδιά και τα μετέφερε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top