Τραγική κατάληξη για τον 29χρονο που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε κρεμασμένος

Τον αναγνώρισε η μητέρα του - Είχε χαθεί στην Κυλλήνη από τον Οκτώβριο

Με τραγικό τρόπο λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης του 29χρονου Άγγελου που είχε χαθεί από τις 29 Οκτωβρίου από την περιοχή του Βαρθολομιού, όπου είχε επισκεφτεί συγγενείς του. Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο σε ύψος περίπου τριών μέτρων σε περιοχή της Κυλλήνης. 

Βαρθολομιό: Θρίλερ με την εξαφάνιση 29χρονου πατέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», το πτώμα ταυτοποιήθηκε από τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα που έφερε ενώ η μητέρα του νεαρού τον αναγνώρισε από την οδοντοστοιχία του.

 Μετά την εξ όψεως αναγνώριση που έγινε από τους οικείους του έχει παραγγελθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η σύγκριση DNA με δείγμα από τους συγγενείς του για να επιβεβαιωθεί και επίσημα, η ταυτότητα της σορού.

Η περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός ο 29χρονος

Το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε σε εξοχική κατοικία το πρωί του Σαββάτου από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ζει εκτός Ηλείας και απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος το ανακάλυψε λόγω της έντονης δυσοσμίας καθώς βρισκόταν κρεμασμένος τόσο ψηλά που ήταν δύσκολο να γίνει αντιληπτός. 

Τι προβληματίζει τις Αρχές

Η αστυνομία εξετάζει σχολαστικά την υπόθεση του 29χρονου καθώς το γεγονός πως η σορός του βρέθηκε σε μεγάλο ύψος και τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με βρόγχο, προκαλούν αρκετά ερωτηματικά. 

Οι Αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για αυτό και έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα τόσο από τον βρόγχο που ήταν τυλιγμένα τα χέρια του νεαρού άνδρα, όσο και από τη σκάλα που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που ήταν κρεμασμένη η σορός.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που ήταν πατέρας ενός 9χρονου παιδιού, βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήθελε να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την πρώην γυναίκα του. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top