Κηφισιά: «Μου έφαγαν τα λεφτά», φώναζε ο άνδρας που επιτέθηκε σε υπάλληλο

Τα νέα στοιχεία από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας μετά την επίθεση με μπαλτά που έγινε χθες το απόγευμα από 24χρονο, εναντίον εργαζόμενου σε πιτσαρία στην Κηφισιά

Κηφισιά: Άνδρας μαχαίρωσε υπάλληλο καταστήματος

Ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα φωνάζοντας «μου έχουν φάει λεφτά», αλλά τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι δεν είχε καμία σχέση με την επιχείρηση. 

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και δεν είχε καμία σχέση μαζί του. Μάλιστα υπάλληλος του καταστήματος κατέθεσε πως ο 24χρονος είχε πάει στο μαγαζί και την προηγούμενη μέρα, χωρίς να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. 

Διπλό έγκλημα στην Κηφισιά: «Τα παιδιά ζητούν τη μαμά τους κάθε μέρα»

Όλα συνέβησαν γύρω στις 17:50 το απόγευμα. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έλαβαν κλήση ότι άτομο έχει δεχθεί επίθεση με μαχαίρι στην οδό Λεβίδου 1 στην Κηφισιά. 

Όταν έφτασαν στο σημείο, αυτόπτες μάρτυρες υπέδειξαν τον δράστη και κατέθεσαν ότι τελικά είχε επιτεθεί με μπαλτά σε έναν υπάλληλο και του είχε καταφέρει τραύματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια. 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τοξικοεξαρτημένο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top