Κακοκαιρία: Πλημμύρισε το Πανεπιστήμιο Πατρών

Γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα - «Πήγα να πνιγώ»

Γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα καθώς το νερό περικύκλωσε το όχημά της

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στην Πάτρα, με πολλά κτίρια και κεντρικά σημεία της πόλης να πλημμυρίζουν από τη σφοδρή βροχόπτωση.

Καιρός: Ξεκινά η κακοκαιρία Ciaran – Αναμένονται ισχυρές καταιγίδες

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το Πανεπιστήμιο Πατρών δε γλίτωσε από την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλοί χώροι, όπως χαρακτηριστικά αναδεικνύει μέσα από ανάρτηση του στο Facebook ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η κακοκαιρία έδειξε τα δόντια της δημιουργώντας μια σειρά από προβλήματα στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο σε αμφιθέατρα, γραφεία και εργαστήρια.

Οι εργασίες αποκατάστασης θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους και το προσωπικό καθαριότητας για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν. Μια μεγάλη συγγνώμη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

τί με χρὴ σιγᾶν;
τί δὲ μὴ σιγᾶν;
τί δὲ θρηνῆσαι;”
Θρήνος της Εκάβης / Τρωάδες του Ευριπίδη»

Γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα - «Πήγα να πνιγώ»

Εφιαλτικές στιγμές έζησε και μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της κάτω κάτω από γέφυρα στο Ακταίο κοντά στο Ρίο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η γυναίκα ανέφερε ότι κινδύνεψε να πνιγεί καθώς η στάθμη του νερού είχε ανέβει αρκετά, εμποδίζοντάς τη να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της. Για καλή της τύχη, τη βοήθησε περαστικός να απεγκλωβιστεί.

Τη γυναίκα απεγκλώβισε περαστικός

«Έρχονται δύο τρία ρεύματα πάρα πολύ δυνατά. Οι από πίσω μου κάνανε σήμα με τα φώτα για να τα δω, αλλά εγώ δεν τα πρόσεξα γιατί είχε πολλή βροχή και θόρυβο. Με παρέσυρε το νερό και με πήγαινε γύρω γύρω. Το θέμα είναι ότι δεν άνοιγαν οι πόρτες μου και το νερό να ανεβαίνει. Πήγα να πνιγώ. Αν δεν ήταν ένας άνθρωπος να έρθει να με βγάλει, θα είχα πνιγεί κι εγώ και το σκυλί μου», τόνισε η γυναίκα που εγκλωβίστηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top