Κρήτη: Ισραηλινοί αρνούνται να επιστρέψουν στη χώρα τους

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όταν τουρίστες από το Ισραήλ αρνήθηκαν να μπουν σε πτήση με προορισμό το Τελ Αβίβ μετά από την επίθεση της Χαμάς

Ισραήλ: «Ο εχθρός θα πληρώσει τεράστιο τίμημα» - Απειλεί ο Νετανιάχου

Συγκεκριμένα 17 τουρίστες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους στην Κρήτη αποφάσισαν να μην επιστρέψουν στη χώρα τους, παρά το γεγονός ότι όλες οι πτήσεις για Τελ Αβίβ πραγματοποιούνται κανονικά. 

Οι Ισραηλινοί μίλησαν με συμπατριώτες τους και έκριναν ότι είναι καλύτερο να παραμείνουν στο Ηράκλειο για μερικές μέρες ακόμα. 

«Φλέγεται» η Μέση Ανατολή: Ξανά σε πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς

Μιλώντας στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Ιάσονα Ταβλά, ο Μιχάλης Βλατάκης Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, δήλωσε ότι «κάποιοι Ισραηλινοί τουρίστες φοβούνται αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα τους. Από τα 340 άτομα που ήταν να ταξιδέψουν για Ισραήλ με τις πρωινές πτήσεις, οι 17 τελικά αρνήθηκαν να φύγουν! Έτσι λοιπόν έχασαν τα εισιτήριά που είχαν ήδη βγάλει για την επιστροφή τους και έκλεισαν δωμάτια ξενοδοχείου στο Ηράκλειο με δικά τους έξοδα».

Ομοβροντία ρουκετών εξαπολύθηκε προς το Ισραήλ από τη Γάζα

Το Ηράκλειο Κρήτης είναι συχνός προορισμός για τους Ισραηλινούς που επισκέπτονται τη χώρα μας, με 9 πτήσεις να αναχωρούν ημερησίως από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top