«Αυτή ήθελε παντρειά» - Τι λέει η μητέρα του αστυνομικού - μαστροπού

Τα στοιχεία που «καίνε» τον 40χρονο αστυνομικό

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας από αστυνομικό της γυναίκας από το Καμερούν έρχονται στο φως, την ώρα που αναμένεται να καταθέσει ακόμη μια γυναίκα, πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου. Από την πλευρά της, η μητέρα του αστυνομικού δίνει τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενη ότι το παιδί της δεν είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και ότι απλά τη φιλοξενούσε προσωρινά στο σπίτι του.

Ψάχνουν κι άλλα θύματα του αστυνομικού – μαστροπού

Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίαζε κατ΄εξακολούθηση και εξέδιδε τη 34χρονη σύντροφό του από το Καμερούν. Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο γιος της δεν είχε σχέση με την κοπέλα, ότι ήξερε πως εκδίδεται και ότι τη φιλοξενούσε προσωρινά μέχρι να βρει σπίτι: 

«Είμαστε συνταξιούχοι δάσκαλοι, τον μεγαλώσαμε με αρχές και ιδανικά. Ήθελε να γίνει αστυνομικός για να βοηθάει. Την έβγαλαν από το σπίτι της και τη φιλοξενούσε στο δικό του. Της είχε εμπιστοσύνη, είχε τα κλειδιά του σπιτιού του. Προσπαθούσε να της βρει σπίτι, την έβαλε στο δικό του για λίγες μέρες...», είπε αρχικά η μητέρα για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια ότι δεν είχε σχέση μαζί της: 

Αστυνομικός κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη σύντροφό του από το Καμερούν

«Δεν είχε σχέση μαζί της, τι σχέση να είχε με αυτή τη γυναίκα. Αυτή προσπαθούσε να τον παντρευτεί, αυτή ήθελε παντρειά... Ποιος τη θέλει αυτή τη γυναίκα, αυτή εκδιδόταν σε ξενοδοχεία. Δεν ξέρω που γνωρίστηκαν, εγώ δεν την είχα δει. Όλα είναι συκοφαντίες. Δεν τη βίασε, ούτε τη χτύπησε. Αυτή του έλεγε να την πάει στα ξενοδοχεία για δουλειά», κατέληξε.

Τα στοιχεία που «καίνε» τον αστυνομικό - μαστροπό

Τα στοιχεία σε βάρος του αστυνομικού - μαστροπού φέρεται να είναι αδιάσειστα. Από τη μια, υπάρχει η κατάθεση της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν παρουσία ψυχολόγου και από την άλλη υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί ο κατηγορούμενος να αφήνει την κοπέλα σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια να επιστρέφει για να την πάρει.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, ο 40χρονος που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών, όταν γνώρισε την 34χρονη γνώριζε ότι εκδιδόταν. Στην αρχή της έδινε κάποια ευρώ, όμως στη συνέχεια άρχισε να της παίρνει τα χρήματα που έβγαζε.

Μάλιστα, οι άνδρες του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, έδωσαν στην 34χρονη ένα χρηματικό ποσό με προσημειωμένα χρήματα προκειμένου να πιάσουν επ΄αυτοφώρω τον συνάδελφό τους. Όπως αποδείχθηκε, ο 40χρονος είχε μια κρύπτη στο στρώμα του, μέσα στην οποία φύλασε 3.800 ευρώ.

Καταθέτει πρώην σύντροφος του αστυνομικού 

Ο 40χρονος αστυνομικός κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 34χρονη από το Καμερούν επί δύο χρόνια, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το φερόμενο θύμα. Τώρα οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες γυναίκες που βρέθηκαν στην ίδια θέση.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει στις αρχές μια πρώην σύντροφος του 40χρονου με καταγωγή από τη Ρουμανία, προκειμένου να δουν  εάν ήταν και αυτή θύμα του.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι - σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα - πριν 10 χρόνια μια γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο αστυνομικός την παρενοχλούσε, ωστόσο η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός έχει συληφθεί για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ' εξακολούθηση στην Αττική και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διετάχθη και ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top