Μεσολόγγι: Θρήνος για την 50χρονη - Το μοιραίο μεροκάματο στο κρεοπωλείο

Στο πένθος η οικογένειά της

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της 50χρονης στο Μεσολόγγι που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο καθαρίζοντας μια κρεατομηχανή. Η συσκευή για άγνωστο λόγο άρχισε να λειτουργεί και κατακρεούργησε τη γυναίκα μπροστά στα μάτια της κόρης της. 

Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης που διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο

Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική βρέθηκαν στο κρεοπωλείο στο οποίο εργαζόταν ως καθαρίστρια η 50χρονη Άννα. Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής, οι περίοικοι άκουσαν ουρλιαχτά και πετάχτηκαν στον δρόμο. 

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια μιας γυναίκας στο Μεσολόγγι που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο καθαρίζοντας μια κρεατομηχανή

Σοκαριστικά είναι όσα περιέγραψαν άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο του φρικτού δυστυχήματος. «Δυο κυρίες κλαίγανε και μπαίνω μέσα στο κρεοπωλείο, νόμιζα πως χτύπησε κάποια γυναίκα και μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε την κυρία ανάσκελα με το κεφάλι μέσα στο μηχάνημα» είπε αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν σοκαριστικό πάρα πολύ, μου έρχεται να βάλω κι εγώ τα κλάματα. Το είδα και ζαλίζομαι, έχω ταραχτεί».

«Έκανε καθαριότητα κι ένα μηχάνημα δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο πήρε μπροστά, της πήρε τα μαλλιά και τη χτύπησε μέχρι τον λαιμό, μέχρι που πέθανε. Ήταν με την κόρη της μέσα, βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια» ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής. 

Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει κρεατομηχανή και διαμελίστηκε

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια μιας γυναίκας στο Μεσολόγγι που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο καθαρίζοντας μια κρεατομηχανή

Η άτυχη Άννα που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να ζήσει την οικογένεια της - Το χθεσινό μεροκάματο στο κρεοπωλείο έμελε να είναι το τελευταίο

Η 50χρονη Άννα ήρθε στη χώρα μας από την Αλβανία με τη μητέρα της, τον 10χρονο γιο της και τη 18χρονη κόρη της. Για να ζήσει την οικογένεια της εργαζόταν μαζί με το κορίτσι ως καθαρίστρια σε επιχειρήσεις.

Δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, λένε όσοι την ήξεραν. Το χθεσινό μεροκάματο στο κρεοπωλείο όμως έμελε να εξελιχθεί σε τραγωδία. 

Μεσολόγγι: Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα - «Η κόρη της φώναζε ''βοήθεια''»

Όσοι άκουσαν τα ουρλιαχτά του κοριτσιού που είδε τη μητέρα της να κατακρεουργείται έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ακόμα και οι έμπειροι πυροσβέστες χρειάστηκαν ώρα για να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα από την κρεατομηχανή. Για τη γυναίκα ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια εξαιτίας εργατικού ατυχήματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top