Σαντορίνη: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 51χρονου - «Σου κρατούσα το χέρι...»

Νεκρός ο 51χρονος μετά από καβγά με συνάδελφό του - Έπεσαν από σκάλα

Ρεπορτάζ για την υπόθεση από την εκπομπή Tlive του Alpha

Συγκλονίζει η κόρη του 51χρονου που δεν άντεξε στα τραύματά του και έχασε τη ζωή του μετά από καβγά που σημειώθηκε με συνάδελφό του, σε ξενοδοχείο που εργαζόταν στη Σαντορίνη.

Σαντορίνη: Άνδρας έπεσε σε βραχώδη περιοχή στην Οία

Οι δυο άνδρες εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση όταν για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Οι δυο εργαζόμενοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έπεσαν από σκάλα, από ύψος 2,5 μέτρων με αποτέλεσμα ο 51χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και ο 25χρονος να υποστεί επιφανειακά τραύματα. Ο 25χρονος συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σαντορίνη: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 51χρονου - «Σου κρατούσα το χέρι»

Πατέρας και κόρη σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές / Facebook

Σήμερα η κόρη του θανόντος, ανέβασε μια σπαρακτική ανάρτηση όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις τελευταίες δραματικές στιγμές που έζησε δίπλα στον πατέρα της.

«Χθες το πρωι 26/7 σκότωσαν τον μπαμπά μου …

Μετά από διαπληκτισμό καβγά στο ξενοδοχείο που δούλευε με έναν συνεργάτη του, ο οποίος θεώρησε πως μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου έτσι απλά.

Ο πατέρας μου ήταν 51 χρόνων και δουλεύε σε αυτό το ξενοδοχείο 6-7 χρόνια. Όλοι ήξεραν τον μπαμπά μου, ήξεραν ποσο φιλότιμος, καλόκαρδος και αγαπητός σε όλους ηταν, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και πάντα βοηθούσε όλους μέχρι και σε αυτούς που δεν ήξερε

Αν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τον δράστη; Όχι θα ευχηθώ τα χειρότερα αλλά δεν με βοηθήσει αυτό να ξανά γυρίσει ο μπαμπάκας μου.

Με την μητέρα τι θα κάνω πως θα ζήσει χωρίς τον άνθρωπο της, ήταν μαζί από τα 17 τους, ήταν μια ζωή.

Πως να σηκώσω πάλι στα πόδια την οικογένεια μου, πως θα βοηθήσω στον αδερφό μου; Πως θα πω στο μικρό μου γιο, ότι ο αξιολάτρευτος και αγαπημένος του παππούς δεν ξανά έρθει για να παίξουν, να πάνε για μπάνιο και δεν θα του ξανά πάρει γλυκά και αυτοκινητάκια, δεν έχω λόγια, δεν ξέρω πως να του πω ότι πια δεν είναι μαζί μας…

Κόντεψα να μη σε αναγνωρίσω μπαμπά μου, είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο σου και το σώμα σου αλλά ήμουν εκεί πατέρα δίπλα σου, σου κράταγα το χέρι μέχρι να ξεψυχήσεις μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου, ήμουν εκεί μπαμπά. Είμασταν όλοι εκεί κοντά σου

Από το νοσοκομείο φύγαμε μόνο με τα παπούτσια σου στο χέρι, σε αγκαλιάσαμε αλλά εσυ δεν μπόρεσες.

Αυτό που έγραψα θα αλλάξει τον κόσμο; Θα το κάνει πιο φιλότιμο και πιο καλόκαρδο; Δεν νομίζω αλλά θα το ευχηθώ

Μπαμπά μου σε αγαπάω τόσο πολύ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top