Κακοκαιρία: Σώοι βρέθηκαν οι 6 αγνοούμενοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας!  

Πόσα άτομα αγνοούνται σε άλλες περιοχές

Η αναφορά του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια σε 6 αγνοούμενους στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας προτού βρεθούν (video Star)  

Bρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι 6 αγνοούμενοι λόγω της κακοκαιρίας Daniel από την  Αγία Τριάδα Καρδίτσας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. 

Κακοκαιρία Daniel: Ουρές στον Βόλο για πόσιμο νερό

Πρόκειται για  άτομα που είχαν δηλωθεί από τον πρόεδρο της κοινότητας Σάββα Γιολδάση  σαν αγνοούμενοι, αλλά όπως αποδείχτηκε παρέμεναν εγκλωβισμένοι χωρίς φορτισμένες μπαταρίες στα κινητά τους τηλέφωνα λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος. Λόγω των καιρικών συνθηκών επίσης δε διέθεταν άλλο τρόπο επικοινωνίας με τους συγχωριανούς τους, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να φοβήθηκαν για το χειρότερο σενάριο, το οποίο ευτυχώς διαψεύσθηκε.  

Κακοκαιρία Daniel: Βρέθηκε ζευγάρι Αυστριακών που αγνοούνταν στο Πήλιο    

Οι αγνοούμενοι παραμένουν επισήμως δύο, από την πρώτη μέρα. Πρόκειται για έναν 42χρονο στο ρέμα Αγίας Αικατερίνης Βόλου και έναν  77χρονο  στο  Πήλιο. 

Κακοκαιρία: Στη «μάχη» και οι Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή Δένδια   

Υπάρχουν πάντως πληροφορίες και για έναν τρίτο αγνοούμενο, που ωστόσο δεν έχει δηλωθεί γιατί δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο να επιβεβαιώνει ότι δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό βοσκό νεαρής ηλικίας στη Λεύκη Λάρισας, ο οποίος είχε πάει στα πρόβατα και δεν τον έχουνε δει από τότε γείτονες και κάτοικοι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top