Ημαθία: Πατέρας 4 μικρών παιδιών ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΙΧ που οδηγούσε έγκυος οδηγός έπεσε πάνω στη μηχανή του άτυχου 44χρονου

Τραγωδία με θύμα έναν 44χρονο αστυνομικό της ομάδας «Ζ» είχαμε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο αστυνομικός που οδηγούσε τη μηχανή του και ήταν εν ώρα υπηρεσίας, συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε έγκυος γυναίκα. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τραγωδία στην Ημαθία: Έγκυος παραβίασε «STOP» και παρέσυρε αστυνομικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Star Αλέξανδρου Γύγου, η έγκυος γυναίκα πήγε να βγει από ένα πάρκινγκ. Φέρεται όμως να έκλεισε τον δρόμο τη στιγμή που περνούσε ο άτυχος αστυνομικός με τη μηχανή του εκτελώντας την υπηρεσία του.

Ημαθία: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο άτυχος 44χρονος φορούσε κράνος, δυστυχώς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του σώσει τη ζωή, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο αστυνομικός άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν άντεξε και το νήμα της ζωής κόπηκε. Πρόκειται για πατέρα τεσσάρων παιδιών με το μεγαλύτερο να είναι μόλις 8 ετών.

Σημειώνεται ότι η έγκυος οδηγός, είναι σε κατάσταση σοκ και λαμβάνει ψυχολογική στήριξη, ενώ το παιδί που κυοφορεί δεν κινδυνεύει. 

  Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top