Τραγωδία στην Ημαθία: Έγκυος παραβίασε «STOP» και παρέσυρε αστυνομικό

Ο 44χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου ένας 44χρονος αστυνομικός -πατέρας τεσσάρων παιδιών- σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Σοβαρό τροχαίο στην παλιά παραλιακή - Γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Όλα συνέβησαν όταν όχημα που οδηγούσε μια έγκυος γυναίκα παραβίασε το «STOP» και συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του αστυνομικού της ομάδας «Ζ». Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, όταν συγκρούστηκε με το διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί η υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια να προσκρούσει σε κολώνα ηλεκτροδότησης.

Ο 44χρονος διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έγκυος γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και λαμβάνει ψυχολογική στήριξη, ενώ το παιδί που κυοφορεί δεν κινδυνεύει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top