Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τα ειδικά μαθήματα

Πώς θα μάθετε τα αποτελέσματα

Υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων μιλούν για τις βαθμολογίες τους / Βίντεο αρχείου Star 

Aνακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ των υποψηφίων  των Πανελλήνιων Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. 

Πανελλήνιες 2023: Ο πρώτος των πρώτων συγκέντρωσε 20.000 μόρια!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr/.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ακόμη, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων τους, μέσω της εφαρμογής «Υπολογισμός Μορίων» (https://markcalc.it.minedu.gov.gr/)  και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Πανελλήνιες: Στη Νομική η Χάιντυ που άφησε το σημείωμα στο ασανσέρ

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top