Τhe Hellenic Initiative: Εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

Η βράβευση του προέδρου της Motor Oil για το σύνολο του έργου του

Τhe Hellenic Initiative: Εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο ζωής του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη, διοργάνωσε χθες στο Ζάππειο ο οργανισμός Hellenic Initiative. Παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil, βραβεύτηκε για την προσφορά του στο επιχειρείν και τη φιλανθρωπία. Στο πλευρό του η σύζυγός του Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα παιδιά του. 

Το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στoν κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη

Το παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα αναγνώρισης 50 ετών επιχειρηματικής πορείας αλλά και προσφοράς στην πατρίδα, την κοινωνία, τον άνθρωπο, συνόδευσε την απονομή τιμητικής πλακέτας στον κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη. Στον ισχυρό άνδρα των επιχειρήσεων, που πορεύτηκε με ήθος και αξίες, με πάθος και ακεραιότητα, με όραμα, τόλμη και σκληρή δουλειά. 

Τhe Hellenic Initiative: Εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

Η ετήσια εκδήλωση του Hellenic initiative, όπου αναδείχθηκε ο σημαντικός αντίκτυπος του έργου του οργανισμού, εδώ και 11 χρόνια, στην ελληνική κοινωνία και οικονομία ήταν αφιερωμένη στο έργο ζωής του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil.  

Τhe Hellenic Initiative: Εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

Πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής και Ελλήνων ομογενών που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

«Άνθρωποι όπως ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μας βοηθούν να καταλάβουμε στη διασπορά τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» ανέφερε ο κ. George Stamas, συνιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI.

Η κυρία Μαριάννα Λάτση σημείωσε πως είναι πολύ συγκινημένη καθώς o κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν φίλος του άνδρα της Νίκου Κούρκουλου. «Τον θαυμάζω πάρα πολύ και είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει βοηθήσει τη χώρα να πάει μπροστά και δίνει το παράδειγμα στη νέα γενιά» είπε μεταξύ άλλων.

Τhe Hellenic Initiative: Εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε αφιερωματικό βίντεο για την πορεία του ευπατρίδη Κρητικού, με σημαντικές στιγμές από τη ζωή του, το πολυσχιδές επιχειρηματικό του έργο αλλά και την ανιδιοτελή συνεισφορά του στην κοινωνία

Τhe Hellenic Initiative: Εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, «με συμμετοχές σε εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του ελληνικού ασίγαστου πνεύματος και του επιχειρηματικού δαιμονίου. Όμως παραμένει πάντα σεμνός, γιατί στην καρδιά του είναι βαθιά χαραγμένα τα ιδανικά οικογένεια, ναυτικό, Κρήτη, πατρίδα».  

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε μία σπάνια εξομολόγηση: Αυτή είναι η ζωή μου

Στην εκδήλωση, στο πλευρό του κυρίου Βαρδινογιάννη ήταν η οικογένειά του.  Άλλωστε, όπως ο ίδιος λέει, δύναμη του, είναι η οικογένειά του.

Τhe Hellenic Initiative: Εκδήλωση προς τιμήν του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη

Πίστη του, η πολιτική ομοψυχία και η εθνική συνεννόηση για να πάει η χώρα μπροστά. Ελπίδα του, η νέα γενιά που γαλουχεί με τις αταλάντευτες αρχές της ζωής του.     

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Η «ΕΛΠΙΔΑ» αποτελεί σκοπό ζωής για μένα

«Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι από τους πυλώνες της Ελλάδος και του κόσμου», σημείωσε ο κύριος C. Dean Metropoulos, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI, ενώ ο κύριος Γιάννης Κουδούνης, επίσης Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΗΙ, σημείωσε «είμαι πολύ υπερήφανος που υποδεχόμαστε τον κύριο Βαρδινογιάννη». 

Εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του οπλαρχηγού Ιωάννη Βαρδή Βαρδινογιάννη

«Τιμούμε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για την προσφορά του στην οικονομία, στη ζωή και την κοινωνία» τόνισε από την πλευρά του ο κύριος Μιχαλης Πρίντζος, Επικεφαλής του ΤΗΙ στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» στελέχη της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας», που ιδρύθηκε το 2012 από εξέχοντα μέλη της Ελληνικής διασποράς, με πλούσια δράση σε πολλά μέρη του κόσμου.  

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top